Код: 6331413 Навушники Sennheiser HD 4.40 BT

  • Артикул: 506782
  • Частотний діапазон: 18 - 22000 Гц
  • Опір: 18 Ом

Гарантія: 2 роки

З новою бездротовою Sennheiser HD 4.40 BT Wireless ви завжди будете слухати тільки найякісніший звук зі свого смартфона, планшета або плеєра. Ця повнорозмірна мобільна гарнітура із закритого типу навушниками і охоплюючими амбушюрами оснащена модулем Bluetooth 4.0, підтримує кодек aptX і здатна відтворювати справжній HiFi-звук, насичений добротним, динамічним басом. Елегантна і непомітна HD 4.40 BT виготовлена ​​з міцних високоякісних матеріалів, тому служити буде довго і надійно, навіть якщо користуватися нею дуже активно і часто.

СЕРІЯ SENNHEISER HD 4 - І КОЖЕН НОВИЙ ДЕНЬ ЗАЗВУЧИТЬ ЩЕ КРАЩЕ

З ними взагалі можна ніколи не розлучатися. Яскраві і різнопланові, HD 4 - це фірмова якість Sennheiser, втілена в цілій серії надійних накладних навушників, розроблених спеціально для задоволення всіх аудіоаппетитів сучасного мобільного слухача.

ПРИНЕСТИ ТРОХИ ЛЕГЕНДАРНОГО ЗВУКУ SENNHEISER У СВОЇ ЖИТЕЙСЬКІ БУДНІ, І МУЗИЧНА ЕНЕРГІЯ ЦІЛЮЩОЮ РІКОЮ УВІЛЛЄТЬСЯ У ВАШЕ ЖИТТЯ.

HD 4.40 BT WIRELESS

Ви проводите багато часу в русі, і вам подобається слухати хорошу музику в хорошій якості і з комфортом в тому числі й у такому мобільному режимі? HD 4.40 BT WIRELESS ідеально відповідає вимогам просунутого користувача: ніяких дротів, завжди стабільний зв'язок з мобільним пристроєм, проста й інтуїтивно зрозуміла система управління, компактні розміри, приємний зовнішній вигляд. І найголовніше - ЗВУК, найвищу якість якого гарантують фірмові випромінювачі Sennheiser.

УЛЮБЛЕНА МУЗИКА З ВАМИ ЗАВЖДИ І ВСЮДИ, БЕЗ ДРОТІВ І З ЧУДОВОЮ ЯКІСТЮ ЗВУЧАННЯ SENNHEISER!

З HD 4.40 BT WIRELESS ВИ СЛУХАЄТЕ ЗВУК ТІЛЬКИ НАЙБІЛЬШОЇ ВИСОКОЇ ВИТРИМКИ

Ви послухали HD 4.40 BT Wireless, і її звук вам одразу сподобався? Що ж, так і повинно бути. Закриті навушники цієї гарнітури приховують в собі пару унікальних випромінювачів, які пройшли дуже непростий шлях, перш, ніж опинитися в HD 4.40 BT Wireless, і над якими багато років наполегливо працювали кращі фахівці компанії Sennheiser. Але зате тепер завдяки саме цим складним і дивним пристроям ваша HD 4.40 BT WIRELESS відтворює для вас прекрасно збалансований і досить деталізований звук з потужним динамічним басом.

ЗАБУДЬТЕ ПРО ДРОТИ, РУХАЙТЕСЬ ВІЛЬНО

HD 4.40 BT Wireless створена для того, щоб бути максимально комфортною для вас у будь-який момент часу і в будь-якій життєвій ситуації. До смартфону, планшету або плеєру гарнітура підключається по Bluetooth-каналу, тому дротове з'єднання їй не потрібно (хоча такий варіант теж передбачено). Безумовна точність бездротового аудиопотоку забезпечується технологією APTX, тому звук ви слухаєте не тільки без дротів, але і до цього HiFi-якістю. А NFC модуль дозволяє підключати 4.40 BT Wireless до сумісного мобільного пристрою за пару секунд і буквально в один дотик.

ВСЕ УПРАВЛІННЯ - НА КІНЧИКАХ ПАЛЬЦІВ

Зателефонувати? Прийняти або відхилити вхідний? Переключити трек? Додати гучності? Легко! Вся нижня частина зовнішнього ободу правої чашки 4.40 BT Wireless - це велика панель управління, миттєво реагує на відповідні дотики, а всередині обох чашок розташовані високочутливі мікрофони. Отже управляти смартфоном і аудіоплеєром в ньому ви можете просто з гарнітури, навіть не дістаючи пристрій з кишені або сумки. Спробуйте, вам теж сподобається.

КОМФОРТ: У СВОЇЙ HD 4.40 BT Wireless - ВИ ЗАВЖДИ, ЯК ВДОМА

HD 4.40 BT Wireless ви можете носити всюди, і всюди вам в ній буде однаково зручно. Глибокі охоплюючі амбушюри навушників чудово захищають слух в пасивному режимі, надійно утримують гарнітуру на голові, в тому числі на ходу (а якщо треба, то і на бігу), тому гарнітура не втомлює, навіть якщо музику в ній ви слухаєте дуже довго. До того ж при необхідності її можна швидко скласти і заховати в компактний кейс (входить в комплект поставки) і потім - в сумку або рюкзак.

ДОСКОНАЛИЙ ЗВУК, ДОСКОНАЛИЙ СТИЛЬ

Елегантний мінімалізм і тільки першокласні матеріали - ось головні компоненти дизайну мобільної гарнітури Sennheiser HD 4.40 BT Wireless. Нічого зайвого, нічого не заважає, надійна і функціональна конструкція - простота і лаконічність, які завжди доречні і найкращим чином підкреслять вашу індивідуальність і відчуття стилю. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

113 дБ

Опір

18 Ом

Частотний діапазон

18 - 22000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

Прямий

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 4.0

Радіус дії

10 м

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

25 г

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Кераміка

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Додаткова інформація
Вага

225 г

Штрих-код

4044155204711

Гарантія
Гарантія

2 роки

Інструкції

Файл Опис
2360605.pdf (1,95 мб) Инструкция по эксплуатации