Код: 6904701 Навушники Sennheiser HD 660 S2

  • Артикул: 700240
  • Тип під'єднання: Дротове
  • Тип конструкції: Повнорозмірні
  • Част. діапазон: 8 - 41500 Гц
  • Опір: 300 Ом

Гарантія: 2 роки

Ще більше легендарно якісного звуку
Попри те, що Sennheiser HD 660S давно є одними з найпопулярніших у світі аудіофільських навушників, дехто з їх потенційних користувачів усе ж бажає чути у них ще більше басів. І таке бажання можна зрозуміти, адже будь-який звук - хоч громове крещендо литавр симфонічного оркестру, хоч пульсуючий ритм електронної танцювальної музики - саме потужний і точний суббас наповнює живими емоціями чи навіть драмою. Що ж, тепер як справжні аудіофіли, так і просто поціновувачі високоякісних і комфортних навушників мають чудову нагоду слухати звук ще ефектніший і емоційно яскравіший!

Представляємо нові вдосконалені Sennheiser HD 660S2!
Ці зовні досить прості, втім красиві та стильні навушники з елегантними бронзовими вставками на чашках теж мають відкрите акустичне оформлення, вони надзвичайно легкі та зручні й сконструйовані так, що у них музику слухати можна дуже й дуже довго, зі справжнім задоволенням і без найменшого дискомфорту. Вони, звичайно ж, успадкували усі переваги легендарних HD 660S, теж відтворюють навіть найскладніший звук з фантастичною точністю і з максимальною деталізацією, даючи можливість у будь-який момент відчути всі найтонші відтінки звучання кожного окремого інструменту (між іншим, рідкісна здібність навіть серед аудіофільських навушників). Одначе нові HD 660S2 не лише дарують невимовну насолоду відкриття невідомих нюансів у звучанні здавалося б давно і добре знайомих композицій. Баси у цих навушників характерні, вони більш акцентовані, помітно глибші та могутніші.

Тобто до еталонного звучання HD 660S Sennheiser пропонує відтепер ще й новий еталон басового звучання, HD 660S2. Таке специфічне удосконалення аудіоконструкції базової моделі без шкоди для її основних і безумовно видатних акустичних характеристик коштувало інженерам компанії неабияких зусиль. Та їх досвід і системний підхід до пошуку та реалізації можливостей подальшої оптимізації навіть такого технологічного шедевра, як HD 660S зрештою дали потрібний результат.

У нових HD 660S2 резонансна частота знижена до 70 Гц, завдяки чому звучання стало ще чіткішим і об'ємнішим. Модель також має поліпшену систему спрямування потоків повітря навколо випромінювачів і оснащена такими ж котушками як у знаменитих HD 650. Тому, по-перше, опір у HD 660S2 становить теж 300 Ом, а по-друге, такі котушки мають значно вищу магнітну потужність і відповідно забезпечують помітно чистішу імпульсну реакцію. Окрім цього, за рахунок ефективнішого повітряного зазору на магнітах вдалося підвищити рівень чутливості у всьому частотному спектрі.

Саме комбінування цих (і ще цілої низки не менш важливих) удосконалень і зумовило необхідний ефект: звуковий тиск на найнижчих октавах подвоївся - і HD 660S2 відтворюють музику дійсно емоційніше та повніше, із завжди доречним акцентом на природних глибині й вазі ультранизьких частот. Тому у цих навушниках і найнижчі ля фортепіано (27.5 Гц), і кожна нота басового барабана (45-60 Гц) аж настільки ґрунтовні, експансивні, живі та фантастично вражаючі.

Запевняємо, таким унікальним поєднанням напрочуд ефектних і деталізованих басів з теплими й дуже плавними високим HD 660S2 приємно здивують навіть дуже досвідченого меломана, і здивують не раз. Більш того, на сьогодні ці навушники є чи не найкращим і найдоступнішим способом з комфортом поринути у світ високоякісного звуку та повною мірою відчути усю потужність оригінальних живих басів.

Основні переваги моделі Sennheiser HD 660S2:

  • Природний, спокійний високоякісний звук з акцентованими суббасами - завдяки удосконаленій конструкції та новій звуковій котушці з опором 300 Ом;
  • Відкрите акустичне оформлення і висока якість виготовлення забезпечують винятковий комфорт, а отже у цих навушниках музику зі справжнім задоволенням слухати можна як завгодно довго;
  • Високотехнологічні 38-міліматрові випромінювачі виготовлені на заводі Sennheiser в Ірландії - сталева сітка точно відповідає геометрії драйвера, забезпечуючи правильну циркуляцію повітряних потоків усередині чашки, а фрезеровані вентиляційні отвори у механізмах магнітів покращують вентиляцію і мінімізують спотворення;
  • Частотний діапазон: 8 - 41500 Гц;
  • Модель комплектується адаптерами 6.3-мм, 4.4 мм, 3.5 мм і кабелем довжиною 1.8 м.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

  • Навушники HD 660S2,
  • Кабель 6,3 мм (1,8 м),
  • Кабель 4,4 мм (1,8 м),
  • Перехідник з 6,3 мм на 3,5 мм,
  • Чохол для транспортування. 
Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Комп'ютерні

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Відкриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

104 лБ

Опір

300 Ом

Частотний діапазон

8 - 41500 ГГц

Підключення
Роз'єм

6.35 мм

4.4 мм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

Прямий

Підключення кабеля

Двостороннє

Особливості кабеля

Круглий

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Велюр

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

260 г