Код: 6384272 Ніж для м'ясорубки Moulineх ADR901

  • Артикул: ADR901
  • Тип: Ніж для м'ясорубки
  • Матеріал: Нержавіюча сталь

Гарантія: 2 роки

Простота та ефективність
Оригінальний шестигранний ніж для м'ясорубки Moulinex ADR 901 - цінна знахідка для будь-якої господині. Завдяки гострим лезам цей кухонний атрибут допоможе подрібнити м'ясо будь-якої жорсткості, переробити продукти швидко й акуратно. Якщо ви любите творити на кухні, дивувати домашніх і гостей розмаїттям страв - скористайтеся даною насадкою фірми Moulinex, і результат вас потішить.

Універсальність у застосуванні
З появою електричних м'ясорубок і універсальних насадок для них процес приготування став набагато легшим і продуктивнішим. Ніж - одна з основних запчастин для м'ясорубки, оскільки саме в його функції входить нарізування і подрібнення продуктів. Ви з легкістю зможете приготувати фарш з будь-яких інгредієнтів, нарізати м'ясо та овочі без витрати зайвих зусиль і часу.

Надійність і практичність
Ніж має шестикутну основу, зручний у застосуванні. Ніж виготовлений з надійної нержавіючої сталі, що забезпечує його надійність і довговічність. Якщо ви хочете не витрачати зайві сили на кухні, і при цьому отримати якісні та смачні страви - насадка Moulinex прийде вам на допомогу.