Код: 6474621 Ніж для овочів RINGEL Kochen, 75 мм

  • Артикул: RG-11002-1
  • Ніж Kochen
  • Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Матеріал рукоятки: термопластик
  • Ріжуча крайка ножа: гладка
  • Колір: нержавіюча сталь/чорний
  • Призначення ножа: для овочів
  • Зовнішній вигляд пакування може відрізнятися від фото

Гарантія: -

Ножі серії KOCHEN оздоблені рукояттю з термопластику, яка за допомогою заклепок закріплена на клинку. Форма ножа добре збалансована. Ручка ножів серії KOCHEN має анатомічну форму та забезпечує зручність і комфорт при використання ножів.

ЛЕЗО НОЖА ВИГОТОВЛЕНО З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
Мартенситна нержавіюча сталь (сталь AISI 420), з якої виготовлено лезо ножа має високу міцність і корозійну стійкість. Підвищений вміст вуглецю надає оптимальну твердість 53 за шкалою Роквелла.

ТЕРМОПЛАСТИКОВА РУЧКА
Закріплена за допомогою заклепок на лезо, що надає додаткову довговічність. Термопластик забезпечує антиковзаючий ефект і довше зберігає свій зовнішній вигляд при частому митті ножів.

Ніж для овочів
Коротке лезо (7.5 см) і загальні невеликі розміри ножа дозволяють легко очистити від шкірки та нарізати картоплю, ківі або цибулю.

RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Серія

Kochen

Призначення

Для овочів

Кількість предметів, шт.

1

Матеріал леза

Нержавіюча сталь

Матеріал руків'я

Пластик

Довжина леза, мм

75

Ріжуча крайка ножа

Гладка

Можна мити в посудомийній машині

Ні

В упаковці

Блістер