Код: 6656995 Ніж обробний RINGEL Weizen, 180 мм

  • Артикул: RG-11005-3
  • Ніж Weizen
  • Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Матеріал рукоятки: пшеничне волокно
  • Ріжуча крайка ножа: гладка
  • Колір: нержавіюча сталь/бежевий
  • Призначення ножа: обробний

Гарантія: 14 днів

Ножі серії Weizen оздоблені ергономічною рукояттю з органічного пшеничного волокна, яке не затримую сторонні запахи. Форма ножа добре збалансована. Ручка ножів серії Weizen має ергономічну форму та забезпечує зручність і комфорт при використання ножів.

ЛЕЗО НОЖА ВИГОТОВЛЕНО З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
Мартенситна нержавіюча сталь (сталь AISI 420), з якої виготовлено лезо ножа має високу міцність і корозійну стійкість. Підвищений вміст вуглецю надає оптимальну твердість 53 за шкалою Роквелла.

РУЧКА З ПШЕНИЧНОГО ВОЛОКНА
Ергономічна та приємна на дотик ручка з органічного пшеничного волокна робить ножі Weizen дуже зручними в процесі використанні та повністю безпечними для навколишнього середовища.

Ніж обробний (обваловувальний)
Обробний (обваловувальний) ніж призначений, в першу чергу, для відділення кісток від м'якоті м'яса. Лінія ріжучої крайки знаходиться на осі обертання ножа. За рахунок цього обваловувальний ніж - найкерованіший, найверткіший з усіх кухонних ножів.

RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Серія

Weizen

Призначення

Обробний

Кількість предметів, шт.

1

Матеріал леза

Нержавіюча сталь

Матеріал руків'я

Пшеничне волокно

Довжина леза, мм

180

Ріжуча крайка ножа

Гладка

Можна мити в посудомийній машині

Ні

В упаковці

Блістер