Код: 6659960 OLED-телевізор LG OLED48CX6LB

  • Артикул: OLED48CX6LB
  • Діагональ екрана: 48"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 12 місяців

Насолоджуйтесь чудовою яскравістю
OLED-телевізор LG унікальний завдяки своїй технології. Мільйони самосвітних субпікселів оживають, щоб ознаменувати нову еру в розвитку телебачення. Насолоджуйтеся глибоким чорним, найнасиченішими кольорами та найреалістичнішою якістю зображення. На відміну від LED-формату, які використовують загальне підсвічування екрана, OLED-телевізори забезпечені Self-Lit пікселями, які випромінюють власне світло та працюють окремо один від іншого. Це сприяє досягненню ідеального рівня чорного кольору, неперевершеного контрасту та найдрібніших деталей.

Еволюційний стрибок у галузі телебачення
Завдяки алгоритмам глибинного навчання інтелектуальний процесор α9 Gen3 аналізує контент, щоб створити максимально можливий ефект присутності. Усі регулювання відбуваються автоматично для отримання найкращого зображення і звуку, щоб кожен перегляд ставав незабутнім.

Телебачення робить справжній ривок вперед
Перетворіть свій телевізор у центр управління з інтелектуальною технологією LG ThinQ AI. Вона дозволяє керувати вашою екосистемою домашніх пристроїв Home IoT з функцією розпізнавання природного голосу, і для цього не потрібен пульт дистанційного керування.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos
Дивіться фільми так, як їх слід дивитися, - щоб захоплювало подих. Завдяки технології Dolby Vision IQ яскравість, насиченість і контрастність екрана інтелектуально регулюються залежно від жанру та умов освітлення. Dolby Atmos створює ефект занурення у звук, забезпечуючи максимум задоволення від перегляду.

Filmmaker Mode
Процесор автоматично регулює картинку, вимикаючи згладжування рухів для підтримки ефекту реалістичності. Дивіться фільми зі збереженням творчого задуму автора і ефектами, як у кінотеатрі. Насолоджуйтеся переглядом за стандартами кіно та відчуйте все, що хотіли сказати режисер і актори в кожному фільмі.

Грайте в будь-які ігри за вищими стандартами
Оскільки LG OLED - перші телевізори з підтримкою NVIDIA G-SYNC-сумісних відеокарт в індустрії, це кращий вибір для вашої ігрової системи. Усі ігри вашого настільного ПК будуть чіткіші та плавніші, а затримок, лагів і мерехтіння стане менше. Завжди перемагайте з цим кращим телевізором для ігор.

Ще плавніший ігровий процес для впевненої перемоги
Вища частота кадру, діапазон 48 Гбіт/с, VRR, ALLM і eARC з підтримкою HDMI 2.1. Ці новітні функції забезпечують реалістичну демонстрацію об'єктів, що швидко рухаються, і плавність, синхронізованість графіки. Це створює ефект ще реалістичнішого занурення в гру.

Не відставайте від конкурентів
Прокладіть собі шлях до перемоги з OLED-телевізором LG. Завдяки швидкому часу відгуку 1 мс, приготуйтеся до максимально динамічної грі зі зменшеним розмиванням і підвищеною чіткістю. Випробуйте справжнє занурення в гру з високою швидкістю рухів і динамічним геймплеєм.

Більш захоплюючі ігри HDR
HGiG забезпечує ігрову графіку, краще узгоджену з певними специфікаціями телевізора та рівнями продуктивності на телевізорі. За допомогою LG OLED грайте з широкого набору ігор з упевненістю в телевізорі, який буде показувати кожну гру в її кращих проявах.

Технологія OLED Motion Pro
Завдяки технології OLED Motion Pro, ви бачите всі швидкі та найменші рухи кожного гравця без розмитості. З OLED-телевізором LG ви забудете про розмитості та мерехтінні картинки.

Хорошій грі - хороший звук
Створіть ефект «звук навколо», під'єднавши два будь-які Bluetooth-динаміки. Пориньте ще глибше в гру та відчуйте живу атмосферу.

Стильна деталь інтер'єру
Ультратонкий дисплей додасть елегантності та стилю будь-якій кімнаті, де б ви його не розмістили. Телевізор прекрасно доповнить інтер'єр і подарує захоплюючі відчуття від перегляду кожної хвилини контенту. 

Тип

OLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

48

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Кут огляду

Ідеальний кут огляду

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

AI-процесор a9 Gen3 4K

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

webOS

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.2

Вихідна потужність, Вт

40

Можливості підключення
HDMI

4

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

А

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

300 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1071 x 650 x 251

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1071 x 618 x 46.9

Вага з підставкою, кг

18.9

Вага без підставки, кг

14.9

Основний колір

Чорний