Код: 6819968 OLED-телевізор LG OLED55A26LA

  • Артикул: OLED55A26LA
  • Діагональ екрана: 55"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 12 місяців

LG OLED

OLED-телевізор у списку бажань кожного

Справжня темрява породжує світло

Самопідсвічені пікселі OLED
Пікселі телевізора LG OLED світяться окремо один від одного, без допомоги задньої підсвітки, яке приглушувало б їхнє сяйво. Тепер темні ділянки зображення ідеально чорні: вони не засвічуються й не з’являється «ореол». Уявіть чітке зображення з незрівнянною глибиною.

Краса та інтелект

Процесор α7 5-го покоління з функціями штучного інтелекту
Інтелект, що стоїть за красою. Завдяки можливостям глибокого навчання, процесор LG AI α7 Gen 5 використовує функцію покращення переднього плану та фону, додаючи зображенню природної глибини для надзвичайної реалістичності та якості зображення.

Безмежна контрастність

Сліпучі темні й блискучі світлі відтінки
Самопідсвічувані пікселі не мають заднього підсвічування, це дає змогу передавати найглибші відтінки чорного й забезпечує чітку контрастність за будь-якого освітлення. Зображення виразніше, тож ви зможете роздивитися найтонші деталі, які людське око зазвичай не помічає.

Виразніша якість зображення

Dynamic Tone Mapping
За допомогою процесора α7 5-го покоління з функціями штучного інтелекту та функцією Dynamic Tone Mapping, телевізор LG забезпечує природне зображення у форматі HDR із глибокою контрастністю й максимальною деталізацією.

Почуйте, як вони наближаються

Об’ємний звук з ефектом занурення
Процесор α7 5-го покоління з функціями штучного інтелекту змішує 2-канальне аудіо й утворює 5.1.2-канальний віртуальний звук. Відчуйте вир подій навколо вас, поринаючи глибше у світ гри.

Телебачення саме для вас

ThinQ AI & webOS
Потрібне натхнення для нічного перегляду? ThinQ надає рекомендації на основі ваших уподобань. Налаштуйте профілі для кожного члена родини, щоб швидко поринати в улюблений серіал і отримувати індивідуальну добірку новин і спортивних оновлень.

Дизайн

Елегантний і витончений
Тепер ви не захочете ховати свій телевізор. Завдяки неймовірно тонкій конструкції він бездоганно вписується у ваш інтер’єр. А підставка в дизайні «Галерея» дає змогу розмістити телевізор будь-де, акуратно приховавши незграбні кабелі.

Відчуття як у кінотеатрі

Тепер ви головний герой
Поєднання технологій Dolby Vision IQ та Dolby Atmos забезпечує сенсаційне занурення. Насолоджуйтесь розвагами із надзвичайними візуальними ефектами і звуком, який перехоплює подих.

Дозвілля

Централізований доступ до улюбленого контенту
Готовий до нічного перегляду. Усе налаштовано для безперервного перегляду. У доступних застосунках можна подивитися майже будь-що. З Netflix, Amazon Prime, Apple TV+ завжди знайдеться щось цікаве.

Потужний ігровий процес

Грай на новому рівні
Грайте далі і далі. Насолоджуйтесь іграми без жодних затримок до самої перемоги. Навіть якщо події відбуваються дуже швидко, перейдіть до спеціальної ігрової панелі та застосуйте оптимальні налаштування для будь-якої гри.

Хмарні ігри

Нова ліга ігор
Завдяки бездоганній інтеграції з GeForce Now і Stadia на вас очікує ціла хмара ігор. Заново відкрийте для себе улюблені ігри та знайдіть нові безпосередньо з телевізора.

Сталий розвиток

Створено з думкою про планету
Відповідно до екологічної політики LG, цей телевізор OLED запаковано з використанням мінімально необхідної кількості пакувальних матеріалів, щоб уникнути його пошкодження під час доставки. Коробка із відновлюваного картону та пакет для пульта дистанційного керування, виготовлений з екологічних матеріалів, спричиняють зменшений вплив на навколишнє середовище, від моменту виробництва до утилізації.

Тип

OLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

55

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

a7 Gen5 AI Processor 4K

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

WebOS

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Технології обробки звуку

Dolby Vision / Dolby Vision IQ

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

RJ-45 (LAN)

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Основний колір

Чорний