Код: 6665636 OLED-телевізор LG OLED77C14LB

  • Артикул: OLED77C14LB
  • Діагональ екрана: 77"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 12 місяців

Наповніть свій світ сяйвом за допомогою пікселів, що самопідсвічуються
OLED-телевізор LG - це насолода споглядання світу. Пікселі, що самопідсвічуються, забезпечують неперевершену якість зображення і цілий ряд можливостей для дизайну, у той час як новітні передові технології змушують захоплюватися. Усе, що ви любите у телевізорі. У всіх сенсах.

У чому відмінність OLED від інших технологій?
Відповідь — пікселі, що самопідсвічуються. Технологія дисплея, що самопідсвічується, має величезне значення для якості зображення. На відміну від LED-телевізорів, які обмежені технологією підсвічування, OLED-телевізори LG мають винятковий реалізм і унікальний дизайн.

100 мільйонів причин полюбити OLED
За якістю зображення OLED-телевізори легко затьмарюють LED-телевізори. Телевізори з OLED-технологією мають мільйони пікселів, що самопідсвічуються, здатних відтворювати бездоганний відтінок чорного та точні кольори. Результат – неперевершені враження від перегляду.

Технологія OLED значно перевершує LED
Якщо говорити просто, в OLED використовуються мільйони пікселів, що самопідсвічуються, які можуть вмикатися і вимикатися для досягнення ідеального чорного та нескінченної контрастності. Чорний колір у OLED набагато глибший, ніж у міні-LED та LED. Тому, незалежно від того, скільки тисяч підсвічування в них використовується, LED-телевізори залишаються в тіні OLED.

OLED забезпечує неперевершену точність кольорів
Підсумки тестування міжнародного агентства Intertek підтвердили 100% точність кольору OLED-дисплеїв LG. Тобто кольори, які ви бачите на екрані, відповідають кольорам вихідного зображення. Тому все, що ви бачите, виглядає саме так, як задумав Творець.

Унікальні характеристики
Якщо ви шукаєте телевізор, не схожий на жодний інший — ваші пошуки завершилися. LG OLED TV - це витвір мистецтва, кінотеатр з великим екраном, портал в ігрові світи та місце в першому ряду на найбільших спортивних заходах. Це все, що ви чекаєте від телевізора.

Інновації та неймовірні пропорції
OLED-телевізори LG змінюють уявлення про те, як мають виглядати телевізори. Їх неймовірно тонкий дизайн настільки гарний, що здатний перетворити вашу вітальню на музей сучасного мистецтва.

Більше розмірів, більше захоплення
Телевізори LG OLED C1 пропонуються у чотирьох варіантах розмірів, від 48 дюймів до неймовірних 77 дюймів.

Підставка «Галерея»
Витвори мистецтва можна демонструвати не лише на стінах. Підставка «Галерея» дає можливість розмістити телевізор у просторі та перетворити свій будинок на галерею.

Кінотеатр OLED
Щоразу, коли ви дивитесь OLED-телевізор LG, він забезпечує зображення, гідне нагороди, завдяки неймовірно чіткому відтворенню картинки, а з досконалим чорним і 100% точністю кольору художні фільми точно варто подивитися.

Dolby Vision IQ і Dolby Atmos
Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від жанру контенту та навколишнього оточення, а Dolby Atmos забезпечує багатовимірний об'ємний звук – це чудова комбінація, що забезпечує чудові кінематографічні результати.

HDR 10 Pro
Розроблена компанією LG технологія розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro регулює яскравість, покращує передачу кольору та розкриває всі найдрібніші деталі, що надає реалістичну чіткість будь-яким зображенням і покращує звичайний HDR-контент. Тепер усі ваші улюблені фільми та серіали будуть більш яскравими та приголомшливими.

OLED для ігор
З телевізорами LG OLED TV ви завжди будете попереду всіх завдяки швидкому відгуку, новітнім ігровим функціям та дисплею із частотою 120 Гц, що забезпечує плавність руху під час гри. Це ідеальний телевізор для ігор.

Спорт з OLED
З телевізорами LG OLED TV ви зможете відчути усю реалістичність спортивних змагань. Згладжування швидких рухів у спортивних змаганнях дозволяє глядачу відчути всю видовищність – у вас завжди буде місце у першому ряду на всіх найкращих спортивних заходах.

Технологія OLED Motion Pro
Удосконалена технологія обробки рухів зменшує розмитість зображення, забезпечуючи його плавність і чіткість. Ви зможете помітити найдрібніші деталі навіть найдинамічнішої гри.

Процесор α9 Gen4 4K на основі технології штучного інтелекту
В основі кожного OLED-телевізора LG лежить процесор α9 Gen4 4K на основі штучного інтелекту – революційний чіп, який використовує алгоритми глибинного навчання для аналізу й оптимізації контенту. Налаштування зображення та звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

Розумний звук AI Sound Pro
Завдяки навчанню на базі понад 17 мільйонів елементів аудіоданих, процесор визначає голоси, ефекти та частоти, оптимізуючи звучання залежно від жанру аудіо та сприяючи створенню ефекту повного занурення. Нова функція автоматичного регулювання рівня гучності підтримує гучність голосу різних типів контенту.

Екологічний OLED
OLED-телевізори LG офіційно вважаються екологічно безпечними. Вони безпечніші, ніж LED-телевізори, тому що в них не використовується підсвічування, у конструкції менше пластику та менше небезпечних матеріалів. Крім того, OLED-телевізори мають менший рівень ризику утворення шкідливих речовин у повітрі у приміщенні.

Новий пульт Magic Remote
Пульт Magic має ергономічний дизайн. Пульт легко лягає в руку, а його система наведення та прокручування забезпечує швидший пошук. Вбудована технологія штучного інтелекту забезпечує легкий доступ до сервісів, а гарячі клавіші основних платформ контенту дозволяють швидко переходити до обраного. Крім цього, тепер у вас є Magic Tap - нова смарт-функція, що дозволяє під'єднати телефон до телевізора.

Тип

OLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

77

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

120

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

A9 Gen4 AI Processor 4K (O20)

Додаткові можливості

AI Home, AI Picture, AI Recommendation, AI Sound, AMD FreeSync, Apple AirPlay 2, Apple Homekit, Bluetooth Low Energy, Bluetooth Surround Ready, Clear Voice, Dolby Atmos, Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR Dynamic Tone Mapping, Home Dashboard, LG Sound Sync, LG ThinQ, NVIDIA G-Sync, OLED Motion Pro, Speech to Text, WiSA Speakers

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

webOS Smart TV

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.2

Вихідна потужність, Вт

40

Сабвуфер

Є

Технології обробки звуку

Технологія AI Sound Pro

Технологія LG Sound Sync

Алгоритм обробки голосу (Clear Voice)

Підтримка Bluetooth Surround

Режим SoundBar Control

Налаштування звуку одним дотиком (AI Acoustic Tuning)

Можливості підключення
HDMI

1

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.17

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1723 х 1023 х 269

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1723 х 993 х 55.3

Вага з підставкою, кг

35.9

Вага без підставки, кг

26.7