Код: 6823273 OLED-телевізор Philips 48OLED707/12

  • Артикул: 48OLED707/12
  • Діагональ екрана: 48"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 2 роки

Будь-який контент стане реалістичнішим. Процесор P5 з ШІ
Процесор Philips P5 зі штучним інтелектом робить зображення неймовірно реалістичним. Потужний алгоритм ШІ для обробки зображення діє схоже на людський мозок. Неважливо, що ви дивитеся, деталізація, контрастність, багаті відтінки та плавність картинки вразять вашу уяву.

Преміальний дизайн. Стиль майбутнього
Надтонка металева рамка та темні хромовані ніжки матового відтінку забезпечують елегантний зовнішній вигляд цього телевізора, тоді як кнопки швидкого доступу допоможуть вам легко отримувати доступ до улюблених послуг потокового мовлення. Для упаковки та вставок використовуються перероблені картон і папір.

Яскраве зображення HDR. ТВ Philips 4K UHD
Ваш телевізор Philips 4K UHD сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи Dolby Vision. Щойно почнете дивитися популярний серіал або запустите нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибшими, а у світлих ділянках зображення побільшало деталей. Кольори стануть реалістичнішими.

Кінематографічне зображення та звук. Dolby Vision і Dolby Atmos
Завдяки Dolby Vision та Dolby Atmos фільми, передачі та ігри будуть виглядати та звучати максимально ефектно. Дивіться контент згідно із задумом режисера - більше ніяких темних сцен, де не вдається розглянути деталей! Усі голоси звучатимуть чітко, а звукові ефекти створять повноцінний ефект занурення.

Бездротова домашня аудіосистема Philips з DTS Play-Fi
Бездротова домашня аудіосистема Philips із DTS Play-Fi дозволяє під'єднувати сумісні саундбари та бездротові АС буквально за кілька секунд. Слухайте, що відбувається у фільмі, навіть коли йдете на кухню. Відтворюйте музику на весь будинок. Ви навіть можете створити систему домашнього кінотеатру, використовуючи телевізор Philips як центральний динамік.

Епічні ігри. Мінімальна затримка 120 Гц. G-Sync, VRR і Freesync
Гра без меж. Ваш телевізор Philips з підтримкою HDMI 2.1 дозволяє використовувати усі можливості ігрових консолей нового покоління. Здійснюйте складні трюки та легко проходьте повороти, а Ambilight забезпечить яскраві спецефекти на екрані та за його межами.

Простота та зручність. Android TV
Телевізори Philips Android TV відкривають доступ до будь-якого контенту. Можна налаштувати головний екран як вам зручно й організувати зручний доступ до улюблених програм, щоб дивитися фільми та телепередачі було просто. Продовжувати перегляд можна з місця, де ви зупинилися.

Магія Ambilight. Лише від Philips
З Philips Ambilight кожен момент стає ближчим. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані, і змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитись.

Новий рівень реалістичності. OLED-телевізор Philips
Бажаєте відчути кожну сцену на екрані? Зображення на телевізорі Philips OLED завжди виглядатиме реалістично під час перегляду під будь-яким кутом. Відтінки чорного легко розрізнити, а деталізація в тінях і світлих ділянках кадру залишається максимальною. Підтримка всіх основних форматів HDR забезпечить неймовірний ефект занурення.

Голосове керування. Google Помічник. Працює з Alexa
Керуйте Google Асистентом на телевізорі або сумісними з Асистентом Google пристроями "розумний дім" за допомогою голосових команд. Також телевізор підтримує керування через голосові команди Alexa на сумісних із Alexa пристроях. 

Тип

OLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

48

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

120

Підтримка HDR

Є

Особливості

3-стороннє підсвічування Ambilight

Оснащення
Процесор

P5 AI Perfect Picture

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Android

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

Керування зі смартфонів

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.1

Вихідна потужність, Вт

70

Сабвуфер

30 Вт

Технології обробки звуку

ШІ-звук

Чіткі діалоги

Dolby Atmos

Dolby Bass Enhancement

Dolby Volume Leveler

Нічний режим

Еквалайзер з ШІ

DTS Play-Fi

Персоналізація звуку Mimi

Можливості підключення
HDMI

4

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI+ слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.3

Фізичні параметри
Кріплення VESA

300 х 300 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1068.5 x 633.7 x 240

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1068.5 x 615.4 x 58

Вага з підставкою, кг

14.4

Вага без підставки, кг

13.8

Основний колір

Сріблястий