Код: 6622761 OLED-телевізор Philips 55OLED805/12

  • Артикул: 55OLED805/12
  • Діагональ екрана: 55"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 2 роки

Магія Ambilight. Лише від Philips
З Philips Ambilight кожен момент стає ближче. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані та змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитися.

Philips OLED TV: стандарт реалістичності
З телевізорами Philips OLED TV ви отримуєте ширший кут огляду та неймовірно реалістичне зображення HDR, де кожна сцена буквально оживає. Глибші чорні відтінки, живіші кольори та точніша передача найдрібніших деталей навіть у тіні та на світлих ділянках.

Dolby Vision і Dolby Atmos. Кінематографічні зображення і звук
Підтримка форматів Dolby для звуку та відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати та звучати максимально реалістично. Як матеріали Blu-Ray, так і новий епізод серіалу, доступного за передплатою, постануть перед вами з максимальною контрастністю і яскравістю, а також реалістичною передачею кольору. І все це буде супроводжуватися об'ємним, чітким і глибоким звуком.

Магазин Google Play, Netflix, Amazon Prime і багато іншого
Надайте телефону свій телевізор з Philips Android TV. Якщо на цьому тижні ви хочете подивитися контент на Amazon і YouTube, а на наступній - Rakuten TV і Netflix, це рішення саме для вас. Чіткий і зрозумілий інтерфейс дозволяє розташовувати джерела контенту так, як зручно вам. Легко продовжуйте перегляд розпочатих епізодів і знайомтеся з анонсами нових фільмів.

Управління голосом. Вбудований Google Асистент. Сумісно з Alexa
Керуйте телевізором з Android TV за допомогою голосових команд. Хочете зіграти в гру, подивитися Netflix або знайти контент і додатки в магазині Google Play? Просто скажіть про це своєму телевізору. Ви навіть можете управляти всіма пристроями, сумісними з Асистентом Google, наприклад, приглушати світло та переводити термостат у нічний режим. І все це - не встаючи з дивана. Дні, коли ви шукали пульт від телевізора по всьому будинку, уже далеко позаду. Тепер за допомогою голосових команд ви можете управляти телевізором Philips за допомогою пристроїв з підтримкою Alexa, таких як Amazon Echo. Вмикайте телевізор, перемикайтеся між каналами або джерелами сигналу та багато іншого за допомогою Alexa.

DTS Play-Fi. Мультирум-аудіосистема
З DTS Play-Fi на телевізорі Philips ви можете під'єднатися до сумісних АС у будь-якій кімнаті. На кухні стоїть бездротова аудіосистема? Продовжуйте слухати діалоги фільму, поки готуєте перекус, і не пропускайте важливі моменти спортивної трансляції, наливаючи друзям напої.

Android TV. Інтелектуально та просто
Телевізори Philips Android TV відкривають доступ до будь-якого контенту. Можна налаштувати головний екран як вам зручно й організувати зручний доступ до улюблених програм, щоб дивитися фільми та телепередачі було просто. Продовжувати перегляд можна з того місця, де ви зупинилися.

Основні формати HDR. Дивіться фільми відповідно до задумки режисера
Телевізор Philips 4K UHD OLED сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи HDR10+ і Dolby Vision. Щойно почнете дивитися популярний серіал або запустите нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибшими, а в світлих ділянках зображення має більше деталей. Кольори стануть реалістичнішими, а рух плавнішим.

Процесор P5 з ШІ. Неймовірна реалістичність у всьому
Процесор Philips P5 зі штучним інтелектом робить зображення неймовірно реалістичним. Потужний алгоритм ШІ для обробки зображення діє схоже з людським мозком. Неважливо, що ви дивитеся, деталізація, контрастність, багаті відтінки та плавність картинки вразять вашу уяву. 

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

55

Роздільна здатність

UHD (4K)

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

P5 AI Perfect Picture

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Android TV 9 (Pie)

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

Керування зі смартфонів

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.1

Вихідна потужність, Вт

20

Сабвуфер

30

Технології обробки звуку

5-смуговий еквалайзер

ШІ-звук

Чіткі діалоги

Dolby Atmos

Dolby Bass Enhancement

Dolby Volume Leveler

Нічний режим

Автоматичне регулювання гучності

Посилення низьких частот

Можливості підключення
HDMI

4

USB

2

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI+ слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

B

Максимальне, Вт

214

У режимі очікування, Вт

0.3

Фізичні параметри
Кріплення VESA

300 х 300 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1227.8 х 722.4 х 230

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1227.8 х 705.6 х 58

Вага з підставкою, кг

21.8

Вага без підставки, кг

21.4

Основний колір

Сріблястий