Код: 6722499 OLED-телевізор Philips 65OLED706/12

  • Артикул: 65OLED706/12
  • Діагональ екрана: 65"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: -

Той самий телевізор із чарівним підсвічуванням Ambilight. Лише від Philips
З Philips Ambilight кожен момент стає ближче. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані, та змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитися.

Будь-контент стане реалістичнішим. Процесор P5 з ШІ
Процесор Philips P5 зі штучним інтелектом робить зображення неймовірно реалістичним. Потужний алгоритм ШІ для обробки зображення діє схоже з людським мозком. Неважливо, що ви дивитеся, деталізація, контрастність, багаті відтінки та плавність картинки вразять вашу уяву.

Новий рівень реалістичності. OLED-телевізор від Philips
З телевізорами Philips OLED TV ви отримуєте ширший кут огляду та неймовірно реалістичне зображення. Глибші чорні відтінки, живіші кольори та точна передача найдрібніших деталей навіть у тіні та на світлих ділянках. Підтримка всіх основних форматів HDR. Повне занурення в кожну сцену.

Кінематографічні зображення і звук. Dolby Vision і Dolby Atmos
Підтримка форматів Dolby для звуку та відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати та звучати максимально реалістично. Матеріали постануть перед вами відповідно до задуму режисера, і ви зможете оцінити об'ємне, чисте та глибоке звучання.

Простота та зручність. Android TV
Телевізори Philips Android TV відкривають доступ до будь-якого контенту. Можна налаштувати головний екран як вам зручно й організувати зручний доступ до улюблених програм, щоб дивитися фільми та телепередачі було просто. Продовжувати перегляд можна з того місця, де ви зупинилися.

Ідеально для ігор. Наднизька затримка з будь-якими консолями
Ваш телевізор Philips пропонує новітнє під'єднання HDMI 2.1 і автоматично перемикається в режим низької затримки, коли ви запускаєте гру на консолі. Він підтримує VRR і Freesync для плавного ігрового процесу, а ігровий режим Ambilight наповнить кімнату яскравими відчуттями.

Мультирум-аудіосистема. DTS Play-Fi
З DTS Play-Fi на телевізорі Philips ви можете під'єднатися до сумісних АС у будь-якій кімнаті. На кухні стоїть бездротова аудіосистема? Продовжуйте слухати діалоги фільму, поки готуєте перекус, і не пропускайте важливі моменти спортивної трансляції, наливаючи друзям напої.

Яскраве зображення HDR. Телевізор Philips 4K UHD
Ваш телевізор Philips 4K UHD сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи Dolby Vision. Щойно почнете дивитися популярний серіал або запустите нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибшими, а в світлих ділянках зображення має більше деталей. Кольори стануть реалістичнішими.

Преміальний дизайн. Від підставки до пульта ДК
Кожна деталь цього телевізора випромінює розкіш. Надтонка металева рамка. Витончені алюмінієві ніжки. А також пульт дистанційного керування з кнопкою підсвічування Ambilight для зручного ввімкнення Ambilight навіть у повній темряві.

Голосове керування. Google Асистент. Працює з Alexa
Натисніть кнопку на пульті ДК для спілкування з Google Асистентом. Керуйте ТВ або пристроями "розумний дім", сумісними з Google Асистентом, за допомогою голосових команд. Також телевізор підтримує управління через голосові команди Alexa на сумісних з Alexa пристроях.

 

Тип

OLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

65

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

P5 AI Perfect Picture

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Android 10

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.1

Вихідна потужність, Вт

50

Сабвуфер

Є, 30 Вт

Технології обробки звуку

ШІ-звук

Чіткі діалоги

Dolby Atmos

Dolby Bass Enhancement

Dolby Volume Leveler

Нічний режим

Еквалайзер з ШІ

DTS Play-Fi

Персоналізація звуку Mimi

Можливості підключення
HDMI

4

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI+ слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.3

Фізичні параметри
Кріплення VESA

300 х 300 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1448.7 х 845.9 х 280

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1448.7 х 829.5 х 58

Вага з підставкою, кг

28.3

Вага без підставки, кг

27.9