Код: 6634245 Відпарювач Electrolux E6HS1-2EG

  • Артикул: 910003624
  • Тип: Відпарювач
  • Потужність: 1200 Вт
  • Підошва: Пластик
  • Подача пари: 20 г/хв

Гарантія: 2 роки

Прасувальна дошка більше не потрібна
Ручний відпарювач для одягу Refine 600 дозволяє відпарювати одяг прямо на вішалці. Нагріваючись всього за 20 секунд, він забезпечує постійний потік пари з достатньою потужністю, щоб освіжити та розгладити будь-який одяг.

Тепер одяг буде свіжим
Немає часу випрати улюблений одяг? Ручний відпарювач Refine 600 Handheld Garment Steamer не лише розгладжує ваші речі, а й освіжає їх. Пар проникає у волокна тканини та видаляє до 99,9% бактерій.

Знімний резервуар для води
Щоб максимально спростити життя, у ручному відпарювачі для одягу Refine 600 є знімний резервуар для води. Вам достатньо просто зняти його, підійти до найближчого крану, щоб наповнити його водою, а потім знову поставити на місце.

Немає недосяжних поверхонь
Ваша розетка занадто далеко або вам потрібно дістати до високих поверхонь, наприклад, штор? Завдяки шнуру довжиною 3 метри для ручного відпарювача для одягу Refine 600 не існує такого поняття, як важкодоступна поверхня.

Щітка та захисна рукавиця
Кожен ручний відпарювач для одягу Refine 600 поставляється зі спеціально розробленою щіткою, яка дозволяє парі проникати в щільніші тканини, такі як джинсова тканина. А також захисна рукавиця, що оберігає руку від гарячої пари. 

Тип

Відпарювач

Потужність, Вт

1200

Підошва

Пластик

Подача пари, г/хв

20

Об'єм резервуара для води, мл

100

Функції

Вертикальне відпарювання

Особливості

Обертання шнура на 360 градусів

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

3

Розміри, см

32 x 12.5 x 19

Колір

Сірий