Код: 7038700 Відпарювач Philips STH5010/70

  • Артикул: STH5010/70
  • Тип: Відпарювач
  • Потужність: 1400 Вт
  • Подача пари: 24 г/хв

Гарантія: 2 роки

Витончений дизайн із регульованою насадкою: простота використання й зберігання
Ручний відпарювач Philips 5000 завжди готовий до відпарювання в потрібний момент. Просто встановіть насадку для відпарювання одягу на вішаку або плоскій поверхні – і приступайте до роботи. Завдяки регульованому нахилу головки пристрій можна легко упакувати для подорожей і швидко та зручно зберігати вдома.

Увімкни й працюй: готовий роботи за лічені секунди, без прасувальної дошки
Надзвичайно простий у використанні ручний відпарювач Philips 5000 нагрівається лише за 35 секунд. Ви можете забути про велику стару незручну прасувальну дошку – тепер вона вам не потрібна. Просто відпарюйте та розгладжуйте одяг на вішаках або на плоскій поверхні: роботу зроблено.

Режими Eco та Max: оберіть той, що підходить вашому одягу
Ручний відпарювач Philips 5000 допоможе вам позбутися надокучливих складок на будь-яких речах вашого гардеробу, які можна прасувати. Ідеальний енергозберігаючий режим за замовчуванням – Eco, тоді як режим Max із сильнішою подачею пари чудово підходить для розгладжування жорстких складок і таких тканин, як бавовна.

Загострений наконечник: ідеальний для складних для прасування ділянок
Ручний відпарювач Philips 5000 має загострений наконечник, розроблений таким чином, щоб проникати у найскладніші куточки та розгладжувати навіть найжорсткіші складки, рюші та манжети. Це означає, що всі ваші найделікатніші та найдрібніші речі будуть готові до носіння, коли ви цього забажаєте. Жодне ваше вбрання не залишиться поза увагою.

Потужне відпарювання: для чудових результатів без зайвих зусиль
На максимальному рівні потужності ручний відпарювач Philips 5000 забезпечує вражаючу для ручного відпарювача потужність подачі пари (до 1400 Вт** з безперервною подачею пари до 24 г/хв). Тож ви можете легко попрасувати свій улюблений одяг при максимальній швидкості та без жодних компромісів.

Знімний резервуар для води: легке наповнення й уникнення проливання
Ручний відпарювач Philips 5000 постачається зі знімним резервуаром для води об’ємом 120 мл – тому його дуже легко наповнити, якщо вам потрібно довше відпарювати речі, і легко спорожнити перед тим, як прибирати на зберігання або пакувати в дорогу. Щоб зробити наш виріб ще стильнішим, на резервуар для води нанесено стильний візерунок у вигляді брижів, що красиво зображує витончений потік води.

45% пластику повністю переробляється: чудовий вигляд і турбота про планету
На кожну тисячу проданих нами ручних відпарювачів Philips 5000 ми зменшуємо використання первинного пластику на 295 000 пластикових соломинок. Тож ви почуватиметеся краще вже під час відпарювання, а не лише тоді, коли одягаєте свій одяг після нього.

Пара знищує до 99,9% бактерій/дріжджів* і кліщів^
Ручний відпарювач Philips 5000 знищує 99,99% бактерій, забезпечуючи максимальну свіжість. Тож ви можете бути впевнені, що одяг, який ви збираєтесь одягнути, буде надзвичайно чистим і свіжим незалежно від того, чи ви його щойно випрали або вже носили. 

Тип

Відпарювач

Потужність, Вт

1400

Подача пари, г/хв

24

Об'єм резервуара для води, мл

120

Функції

Вертикальне відпарювання

Особливості

Час нагрівання: 35 секунд

Світловий індикатор

Режими подавання пари: ECO та MAX

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

2

Розміри, см

9.7 х 31.6 х 8.6

Вага, кг

0.785

Колір

Зелений