Код: 6353058 Відпарювач Polaris PGS 1412C

  • Артикул: 5055539123701
  • Тип: Відпарювач
  • Потужність: 1400 Вт
  • Подача пари: 24 г/хв

Гарантія: -

Портативний ручний відпарювач POLARIS PGS 1412C стане незамінним помічником не тільки вдома, але і в подорожі. Він без зусиль розправить складки на одязі, не дивлячись на те, з якого матеріалу він пошитий. За допомогою цього пристрою можна відпарювати синтетику, льон, вовну, вельвет, шовк, драп і навіть хутряні вироби. На відміну від традиційної праски, відпарювач не дасть тканині розтягнутися, а додасть їй об'єму і еластичності.

Знімний парогенератор
Основою даної моделі є парогенератор з ємністю для води об'ємом 90 мілілітрів. Уже через 25 секунд після ввімкнення пристрою вода нагрівається, закипає і переходить у газоподібний стан. Пара знаходиться в герметичній ємності під досить великим тиском, щоб після відкриття клапана без проблем впоратися зі складками на вашому одязі. При цьому масова швидкість потоку постійної пари складає 24 грами на хвилину.

Вбудований фільтр
Досить часто водопровідна вода буває дуже «жорсткою». Тобто такою, для якої характерний високий рівень вмісту солей кальцію та магнію. Використання такої води може призвести до появи накипу. Відпарювач POLARIS PGS 1412C оснащений спеціальним елементом, який фільтрує та ефективно пом'якшує воду, що використовується під час відпарювання.

Висока потужність
Від такого показника, як потужність, безпосередньо залежить результат відпарювання - буде процес прасування швидким та якісним чи ні. Представлена ​​модель має номінальну потужність 1,2 кВт, чого достатньо для генерації інтенсивного парового потоку. Що стосується максимальної споживаної потужності відпарювача, то вона становить 1,4 кВт.

Модель POLARIS PGS 1412C комплектується зручною насадкою-щіткою, призначеною для видалення забруднень і ворсинок, а також чохлом для зберігання і комфортного транспортування. 

Тип

Відпарювач

Потужність, Вт

1400

Подача пари, г/хв

24

Об'єм резервуара для води, мл

90

Функції

Вертикальне відпарювання

Особливості

Безпечний для всіх типів тканини

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

2

Вага, кг

0.7

Колір

Золотистий, коричневий