Код: 6808011 Відпарювач Tefal DT9531E0

  • Артикул: DT9531E0
  • Тип: Відпарювач
  • Потужність: 1700 Вт
  • Подача пари: 30 г/хв

Гарантія: 2 роки

Tefal PURE TEX DT9531E0 пропонує 4 функції в 1 відпарювачі із простим у використанні пристроєм, який дезінфікує, розгладжує складки, очищує та поширює аромати на ваших речах.

Ексклюзивна система multi-pad
Наша ексклюзивна система з кількома насадками дозволяє легко перемикатися між різними насадками, завдяки ексклюзивному магнітному кріпленню. Подушечки двосторонні для різних дій і тривалішого використання. Легко прати вручну та зберігати в коробці для зберігання – для інноваційного догляду, який не може бути простішим.

Дезінфікуюча сила пари
Інтенсивна потужність пари дезінфікує та вбиває до 99,9% вірусів, бактерій і мікробів. Видалення запахів, алергенів і пилових кліщів для ідеальної гігієни будинку.

Повністю натуральна пара
Освіжіть і продезінфікуйте завдяки повністю натуральній силі пари без будь-яких хімікатів.

Ефективно розгладжує складки
Виходьте з дому в кращому вигляді завдяки технології пластин, що обігріваються: ніякого конденсату, одяг відразу готовий. У поєднанні з монотемпературним контролем: без налаштування температури, розгладжування складок навіть на делікатних тканинах, таких як шовк, без ризику пошкодження.

Потужна пара
Паровий удар до 90 г/хв для стійких складок або важких тканин завдяки прискоренню. У режимі 2 рівнів пари можна досягти безперервної подачі пари до 30 г/хв або використовувати мінімальний рівень для легких тканин, що легко розгладжуються.

Очистити від волосся, ворсинок і пилу
Розумна двостороння подушка для очищення всіх текстильних виробів, навіть найскладніших чи не підданих пранню, із засобом для видалення волосся/ворсу на одній стороні та мікроволокном на іншій, щоб позбутися дрібного пилу.

Розпиліть свій улюблений аромат
З MonParfum відчуйте приємне відчуття улюбленого парфуму будинку, нанісши кілька крапель на пристрій, під'єднайте його до насадки MonParfum і пропарте.

Речі, які не можна прасувати парою
Паровий ковпак захищає найделікатніші текстильні вироби та предмети, дозволяючи насолодитися 100% природною дезінфікуючою дією пари на будь-якому матеріалі.

Готовий в мить ока
Готовий до використання лише за 25 секунд для швидкої та ефективної роботи.

Для будь-якого домашнього текстилю
Завдяки своїм інноваційним подушечкам: дезінфікує, розгладжує, очищує та поширює аромат на всі предмети домашнього текстилю: одяг, пальто, оббивку, подушки, штори, ковдри, дитячі речі тощо.

Прасувальна дошка не потрібна
Завдяки революційному дизайну та єдиному вертикальному руху ви можете виконувати сеанси без використання дошки для прасування.

Функція автоматичного вимкнення
Для безпечнішого використання пристрій автоматично вимикається через кілька хвилин бездіяльності. 

Тип

Відпарювач

Потужність, Вт

1700

Підошва

Керамічна

Подача пари, г/хв

30

Паровий удар, г/хв

90

Функції

Автовідключення

Захист від накипу

Вертикальне відпарювання

Особливості

Знімний резервуар для води

Липучка для компактного зберігання шнура

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

2.5

Розміри, см

28.1 x 12 x 18

Вага, кг

1.23

Колір

Білий, блакитний