Код: 6532199 Парогенератор Gorenje SGH 2400 BB (SG-8858)

  • Артикул: 673858
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2400 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 120 г/хв
  • Паровий удар: 600 г/хв

Гарантія: 2 роки

OptiTemp
Ідеальне поєднання температури та пари
З OptiTemp ви можете прасувати більшість тканин, не регулюючи вручну температуру та кількість пари. Функція має заданий оптимальне поєднання температури та пари для чудових результатів на всіх тканинах.

Висока продуктивність пара до 7,5 бар
Швидше і ефективніше прасування
Парогенератор має постійну подачу пари до 120 г/хв і паровий удар до 600 г/хв. Чим більше пари, тим швидше прасується. Стале виділення тонкої, але сильної пари глибоко проникає в тканину та розгладжує навіть найжорсткіші складки. Потужність пари може бути відрегульована відповідно до ваших потреб. Це зробить ваше прасування легшим, швидшим і ефективнішим.

Зручний знімний контейнер для води
Не витрачайте час на прасування
Коли ви почнете прасувати, жодна гора білизни не буде занадто великою. Розмір ємності для води становить 1,7 літра та цього досить для прасування великої кількості білизни. Легко знімний контейнер дозволяє наповнювати його під час роботи - вам не потрібно чекати або вимикати прилад.

Eco Care
Готова до прасування за 2 хвилини
Пара на прасувальній станції готова через дві хвилини, і ви можете в будь-який момент поповнити резервуар для води під час прасування. Це економить енергію, зберігаючи при цьому ефективність прасування. Парогенератор не тільки зберігає пару, а й прасує.

Портативне блокування
Безпечна та зручна переносна станція
Завдяки потужному замку праска легко та надійно фіксується на підставці, що дозволяє легко переносити та переміщати парогенератор.

Технологія Silent Steam
Тиха, але ефективна
Технологія тихої пари не вимагає компромісів під час прасування. Ви зможете прасувати при будь-яких обставинах - спокійно, але повністю ефективно.

Автоматичне вимкнення
Гарантована безпека
Ми ставимо безпеку на перше місце. Автоматичне вимкнення забезпечує безпечну роботу прасувальної станції і економить енергію, так як парогенератор автоматично вимикається після десяти хвилин простою. Ваш одяг ідеальний, а безтурботне прасування гарантовано!

Парогенератор
Сильний і стійкий вихід пари
У парогенератор вбудовано насос для генерації пари. Оскільки пара утворюється до того, як вона падає на прасувальну дошку, вона знаходиться під інтенсивним тиском і проникає глибше в тканину. Це полегшує розгладження навіть найстійкіших складок. У той же час потік пари розподіляється рівномірно. Для чутливих тканин ще важливіше, щоб тканина не намокала, що може викликати появу плям. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2400

Підошва

Керамічна

Подача пари, г/хв

120

Паровий удар, г/хв

600

Об'єм резервуара для води, мл

1,7

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

Індикатор температури для повного контролю

Подвійна система безпеки

Світлодіодний дисплей

Тиск 7.5 бар

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.9

Розміри, см

28 х 44 х 29

Вага, кг

4.5

Колір

Синій, білий