Код: 6575885 Парогенератор Philips GC7933/30

  • Артикул: GC7933/30
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2400 Вт
  • Підошва: Steam Glide Plus
  • Подача пари: 120 г/хв
  • Паровий удар: 450 г/хв

Гарантія: 2 роки

Без ризику пропалити тканину
Навіть якщо вам доводиться відволікатися на інші завдання, ви ніколи не пропалите свої речі. Завдяки технології OptimalTEMP наш парогенератор не зможе пропалити тканину, яку можна прасувати праскою. Ви навіть можете залишити її прямо на одязі або прасувальній дошці. Більше ніяких слідів або блиску. Гарантовано.

Потужна подача пари для чудового розгладження складок
Якщо вам необхідно позбутися найсерйозніших складок, покладайтеся на технологію постійної подачі пари. Дивіться, як розгладжуються складки, коли ви використовуєте трохи додаткової пари для їх усунення. Ця технологія також відмінно підходить для вертикального відпарювання фіранок або додання свіжості речам, що зберігаються на вішалках.

Компактна конструкція і невелика вага для простого використання і зберігання
Завдяки компактному розміру її легко переміщати під час прасування речей. Вона легко поміщається на прасувальній дошці, але не варто думати, що невеликий розмір означає малу потужність - завдяки унікальній технології ProVelocity наші парогенератори мають високу потужність навіть при малій вазі і компактних габаритах.

Великий знімний резервуар для води забезпечує простоту наповнення
Прозорий резервуар об'ємом 1,5 літра забезпечує до півтори години безперервного використання. Вам буде добре видно, скільки води залишилося в резервуарі, а завдяки широкому отвору ви зможете легко наповнювати його під краном у будь-який момент.

Контейнер Calc-Clean у комплекті - очищення без картриджів і зайвих витрат
Наша вбудована система видалення нальоту Smart Calc Clean допоможе вам підтримувати парогенератор у відмінному стані. Система нагадає вам про необхідність видалення нальоту, а контейнер, який входить у комплект, зробить очистку швидшою і безпечнішою. Контейнер можна використовувати повторно, тому з ним ви зможете заощадити кошти, які могли б витратити на додаткові картриджі.

Без необхідності регулювання температури
Скоротіть щоденний процес прасування на один крок. Тепер вам не доведеться розділяти тканини або змінювати параметри та чекати зміни температури. Завдяки OptimalTEMP ви можете прасувати все підряд - від джинсів до шовкових виробів - без зміни температури.

Стійка до подряпин підошва SteamGlide Plus забезпечує гладке ковзання
Наша стійка до подряпин підошва SteamGlide Plus чудово ковзає по будь-якій тканині. Запатентоване 5-шарове покриття з удосконаленим титановим шаром забезпечує ідеальне ковзання по будь-якій тканині та чудові результати прасування.

Фіксація Carry Lock для зручного та безпечного перенесення
Надійна фіксація праски на базовій станції для зручного перенесення і скорочення ризику випадкового дотику до гарячої підошви.

Просте та безпечне автоматичне вимикання
Завдяки функції автоматичного вимкнення парогенератор вимикається автоматично, якщо не використовується протягом декількох хвилин. Це дозволяє економити енергію і забезпечує безпеку. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2400

Підошва

Steam Glide Plus

Подача пари, г/хв

120

Паровий удар, г/хв

450

Об'єм резервуара для води, мл

1500

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Особливості

Регулятор подачі пари

Потужна подача пари для чудового розгладження складок

Технологія OptimalTEMP

Технологія ProVelocity

Автоматичне вимкнення

Фіксація Carry Lock для зручного та безпечного перенесення

Можливість доливання води під час роботи

Наявність відсіку для шнура

Знімний резервуар для води

Енергозберігаючий режим ECO

Блокування при транспортуванні

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.65

Розміри, см

37.1 x 23.3 x 20

Вага, кг

1.3

Колір

Фіолетовий, білий