Код: 6245794 Парогенератор Philips GC9642/60

  • Артикул: GC9642/60
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2400 Вт
  • Підошва: T-ionicGlide
  • Подача пари: 145 г/хв
  • Паровий удар: 490 г/хв

Гарантія: 2 роки

Підошва T-ionicGlide
Преміальна стійка до пошкоджень підошва з внутрішнім шаром з оксиду титану забезпечує неперевершене ковзання.

Технологія Silent Steam
Прасуйте із задоволенням у колі сім'ї або за переглядом телевізора, не відволікаючись на шум парогенератора. Технологія Silent Steam забезпечує потужну та безшумну подачу пари. Ваш парогенератор оснащений шумопридушуючими фільтрами для зниження рівня шуму при подачі пари, а також звукопоглинаючою платформою для зниження рівня шуму при роботі насоса на базовій станції.

Безпека та зручність використання
Інноваційна технологія OptimalTEMP від ​​Philips гарантує безпечне прасування всіх типів тканин (що допускають прасування) без ризику пропалити тканину. Під час прасування немає необхідності повертати праску на базу - нагріту підошву можна спокійно залишати на одязі або бавовняному покритті прасувальної дошки. Технологія захищає прасувальну дошку та  тканини, що допускають прасування, від ушкоджень, а також забезпечує зручність і зменшення навантаження на зап'ястя.

Система автоматичного вимкнення
Функція автовимкнення забезпечує автоматичне вимкнення приладу з метою енергозбереження, якщо він не використовується більше 10 хвилин.

Енергозбереження
Використовуючи екорежим зі зменшеною кількістю пари, можна заощадити енергію і зберегти відмінний результат прасування. Для прискорення роботи ввімкніть турборежим, при якому генерується більше пари.

Наповнення водопровідною водою в будь-який час
Парогенератор призначений для використання з водопровідною водою. Якщо під час прасування вода в резервуарі закінчилася, ви можете легко та швидко долити воду, не вимикаючи прилад.

Технологія OptimalTEMP
Тепер можна прасувати будь-які тканини (що допускають прасування) - від джинсових до шовкових - без температурних налаштувань і без ризику пропалити тканину.

Прилад оснащений революційними технологіями:

  • Покращений процесор Smart Control з точністю регулює температуру підошви
  • Потужний паровий пристрій Multi-chamber Cyclonic забезпечує потужну постійну подачу пари. Завдяки невеликій вазі праски процес прасування стає ще простішим і швидшим

Easy De-Calc Plus
Оптимальна подача пари надовго: унікальна ретельно продумана функція Philips Easy De-Calc Plus ефективно очищає від накипу та подовжує термін служби парогенератора. Звуковий і світловий індикатори повідомляють про необхідність виконання очистки. Просто дайте приладу охолонути, відкрийте клапан Easy De-Calc і вилийте брудну воду з частинками накипу.

Зручність використання
Праска цього парогенератора має ідеальну вагу, тому її зручно тримати в руці. Вона легко ковзає по тканині, швидко видаляє навіть найжорсткіші складки та при цьому скорочує навантаження на зап'ястя. Тепер вертикальне відпарювання - це дуже просто! Легко відпарюйте у вертикальному положенні речі з делікатних тканин, наприклад блузи та сукні, або навіть з тканин зі складною фактурою: зі складками, прикрасами та гудзиками. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2400

Підошва

T-ionicGlide

Подача пари, г/хв

145

Паровий удар, г/хв

490

Об'єм резервуара для води, мл

1800

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Вертикальне відпарювання

Особливості

Час нагріву: 2 хв

Довжина шланга: 1,7 м

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

23.3 x 28.5 x 45.3

Вага, кг

5.1

Колір

Золотистий