Код: 6359973 Парогенератор Philips GC9682/80

  • Артикул: GC9682/80
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2700 Вт
  • Підошва: T-ionicGlide
  • Подача пари: 165 г/хв
  • Паровий удар: 600 г/хв

Гарантія: 2 роки

Без необхідності регулювання температури
Прасуйте одяг з будь-якої тканини, від джинсової до шовкової, без регулювання температури. Технологія OptimalTEMP дозволяє відмовитися від використання регулятора та різних налаштувань. Вам більше не доведеться попередньо сортувати білизну або чекати, поки праска нагріється або охолоне, - прасуйте речі з будь-яких тканин у будь-якому порядку.

Ніякого ризику пропалити тканину
Ми гарантуємо, що завдяки технології OptimalTEMP праска безпечна для будь-яких тканин, що допускають прасування. Праска можна залишати на одязі або прасувальній дошці - підошва не залишить слідів і блиску.

Неймовірно потужна подача пари
Потужна, постійна подача пари легко справляється зі складками навіть на найщільнішій тканині. Жорсткі складки будуть разглажені прямо у вас на очах завдяки функції парового удару. Такий додатковий потік пари ідеально підходить для вертикального відпарювання - ви зможете освіжити одяг або штори.

Інтелектуальна подача пари
Наш інтелектуальний датчик DynamiQ з високою точністю відстежує переміщення праски - пара подається лише при необхідності, що забезпечує зручність при прасуванні та швидкі результати.

Easy De-Calc Plus
Регулярне чищення від накипу захищає праску, продовжує термін її служби та забезпечує ефективну подачу пари. Унікальна система Easy De-Calc Plus постійно збирає накип, а звуковий і світловий індикатори повідомляють, коли необхідно спустошити контейнер. Просто зніміть клапан і вилийте брудну воду із частинками накипу.

Підошва T-ionicGlide
T-ionicGlide - наша преміальна стійка до подряпин підошва, яка забезпечує чудове ковзання. Вона виконана з нержавіючої сталі, яка вдвічі міцніше звичайного алюмінію, і оснащена запатентованим 6-шаровим покриттям з поліпшеним шаром з титану для гладкого ковзання і швидких результатів.

Енергозбереження
Економте електроенергію, при цьому отримуючи відмінні результати. У режимі ECO можна скоротити енергоспоживання, коли для будь-яких речей потрібна менш потужна подача пари.

Технологія Silent Steam
Прилад оснащений шумопоглинаючими фільтрами для скорочення рівня шуму при подачі пари, а також звукопоглинаючою платформою для зниження рівня вібрації базової станції. Таким чином, потужна подача пари не буде заглушати звуки телевізора, музику або голоси членів вашої сім'ї.

Надлегка праска
Ця праска неймовірно легка, і її зручно тримати в руці - при цьому вона легко ковзає по тканині, а ваше зап'ястя менше втомлюється. Завдяки невеликій вазі праска також ефективна для вертикального прасування штор або одягу.

Автоматичне вимкнення
Завдяки спеціальній функції парогенератор вимикається автоматично, якщо не використовується протягом декількох хвилин. Це дозволяє економити енергію і забезпечує безпеку.

Фіксація Carry Lock
Надійна фіксація праски на базовій станції для зручного перенесення і скорочення ризику випадкового дотику до гарячої підошви.

Знімний резервуар для води 1,8 л
Прозорий резервуар 1,8 л забезпечує до 2 годин безперервного використання. Коли в резервуарі закінчиться вода, світловий індикатор загориться, щоб повідомити вам про це. Завдяки широкому отвору резервуар можна легко наповнити під краном у будь-який момент.

Схвалено експертами
Знак якості Woolmark Gold гарантує безпечне прасування будь-яких вовняних тканин. Наші парові праски з технологією OptimalTEMP першими і єдиними отримали цю сертифікацію.

Екологотип Philips
Екологічна продукція Philips допоможе знизити витрати, споживання енергії і викиди CO2. Яким чином? Вона має відмінні характеристики за ключовими параметрами екологічної безпеки Philips - енергоефективність, упаковка, відсутність шкідливих речовин, вага, переробка та утилізація, надійність протягом усього терміну служби. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2700

Підошва

T-ionicGlide

Подача пари, г/хв

165

Паровий удар, г/хв

600

Об'єм резервуара для води, мл

1800

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Вертикальне відпарювання

Особливості

Технологія OptimalTEMP

Технологія Silent Steam, DynamiQ

Фіксація Carry Lock

Долив води в будь-який момент використання

Загострений паровий носик

Без ризику пропалити тканину

Готовність до використання - звуковий сигнал

Відділення для зберігання шланга

Рукавиця для додаткового захисту

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

2

Розміри, см

23.3 x 28.5 x 45.3

Вага, кг

5.1

Колір

Чорний, золотий