Код: 6708020 Парогенератор Philips PSG7024/20

  • Артикул: PSG7024/20
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2100 Вт
  • Підошва: SteamGlide Advanced
  • Подача пари: 120 г/хв
  • Паровий удар: 480 г/хв

Гарантія: 2 роки

Без ризику пропалити тканину
Навіть якщо вам доводиться відволікатися на інші завдання, ви ніколи не пропалите свої речі. Завдяки технології OptimalTEMP наша праска з парогенератором не зможе пропалити тканину, яку можна прасувати праскою. Ви навіть можете залишити її прямо на одязі або прасувальній дошці. Більше ніяких слідів або блиску. Гарантовано.

Ніяких змінних параметрів
Скоротіть щоденний процес прасування на один крок. Тепер вам не доведеться розділяти тканини або змінювати параметри та чекати зміни температури. Завдяки OptimalTEMP ви можете прасуватити все підряд - від джинсів до шовкових виробів - без зміни температури. Моментальне й автоматичне прасування.

Потужна подача пари для чудового розгладження складок
Якщо вам необхідно позбутися найсерйозніших складок, покладайтеся на технологію постійної подачі пари. Дивіться, як розгладжуються складки, коли ви використовуєте трохи додаткової пари для їх усунення. Ця технологія також відмінно підходить для вертикального відпарювання фіранок або додання свіжості речей, що зберігаються на вішалках.

Підошва SteamGlide Advanced: довговічність і чудове ковзання
Наша вдосконалена підошва SteamGlide Advanced забезпечує гладке ковзання по будь-якій тканині. Підставка з нержавіючої сталі у два рази міцніше алюмінію, а 6-шарове покриття з титановим шаром гарантує швидке і ефективне прасування будь-яких тканин.

Легка та зручна в обігу праска
Ця праска неймовірно легка, і її зручно тримати в руці - при цьому вона легко ковзає по тканині, а ваше зап'ястя менше втомлюється. Завдяки невеликій вазі праска також ефективна для вертикального прасування штор або одягу.

Великий знімний резервуар для води 1,8 л для зручного наповнення
Прозорий резервуар 1,8 л забезпечує до 2 годин безперервного використання. Коли в резервуарі закінчиться вода, світловий індикатор загориться, щоб повідомити вам про це. Завдяки широкому отвору резервуар можна легко наповнити під краном у будь-який момент.

Проста і ефективна система очищення від накипу забезпечує довгий термін служби
Регулярне чищення від накипу захищає праску, продовжує термін її служби та забезпечує ефективну подачу пари. Унікальна система Easy De-Calc постійно збирає накип, а світловий індикатор повідомляє, коли необхідно спустошити контейнер. Просто зніміть клапан і вилийте брудну воду із частинками накипу.

Фіксація Carry Lock для зручного та безпечного перенесення
Надійна фіксація праски на базовій станції для зручного перенесення і скорочення ризику випадкового дотику до гарячої підошви.

Спеціальна функція вимикає залишену без нагляду праску
Завдяки функції автоматичного вимкнення парогенератор вимикається автоматично, якщо не використовується протягом декількох хвилин. Це дозволяє економити енергію і забезпечує безпеку. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2100

Підошва

SteamGlide Advanced

Подача пари, г/хв

120

Паровий удар, г/хв

480

Об'єм резервуара для води, мл

1800

Функції

Автовідключення

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

Регулятор подачі пари

Можливість доливання води під час роботи

Наявність відсіку для шнура

Знімний резервуар для води

Сповіщення про низький рівень води

Блокування при транспортуванні

Довжина парового шланга: 1.7 м

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.65

Розміри, см

42 x 27.5 x 24

Вага, кг

3.85

Колір

Білий, синій