Код: 6552878 Парогенератор Tefal GV9565E0

  • Артикул: GV9565E0
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2600 Вт
  • Підошва: Durilium
  • Подача пари: 150 г/хв
  • Паровий удар: 580 г/хв

Гарантія: 2 роки

Пара під високим тиском 7.7 бар
Швидке та ефективніше прасування стало можливим завдяки великій кількості пари, яка під тиском 7.7 бар проникає вглиб волокон тканини. Під впливом потоку пари 580 г/хв волокна тканини розм'якшуються, унаслідок чого ви з легкістю розправите навіть найтовстіші та найгрубіші матеріали.

Захист тканин і довгострокове використання
Завдяки унікальній технології подвійного захисту парогенератора Tefal ви можете прасувати без побоювання зіпсувати тканину: система Protect запобігає появі плям, перетворює краплі та зайву воду в пару, а контейнер Calc Collector спрощує очищення від накипу. Просто дістаньте та спустошіть його, щоб підтримувати високу ефективність роботи приладу.

Легке ковзання по тканині
Нове покриття забезпечує на 33% легше ковзання по тканині та зносостійкість. Такому покриттю не зашкодить контакт з гудзиками або блискавками на одязі. Підошва праски має функцію самоочищення Autoclean, завдяки чому не забруднюється із часом і завжди забезпечує високоякісне розгладження.

Інтуїтивне управління і зручна зміна програм
Парогенератор має 5 встановлених програм, підібраних до кожного виду тканини, які є оптимальним співвідношенням температури та пари: Eco, Delicate, Normal, Max і Boost. Панель Direct Control, додатково розташована на ручці праски забезпечує зручне використання і швидку зміну програм у процесі прасування.

Вертикальне прасування без розкладання дошки
Надзвичайна легкість праски та потужний потік пари дозволяє розправити дрібні складки або нанести останні штрихи без розкладки прасувальної дошки, прямо на одязі, що висить на вішалці. Вертикальне прасування - це зручно, ергономічно і ефективно навіть для делікатних тканин, таких як мереживо, вишивка або блискітки.

Гігієнічне прасування
Під впливом потоку пари та високих температур під підошвою праски гине до 99.99% бактерій у всіх видах тканини. Без ризику пошкодження матеріалу. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2600

Підошва

Durilium Airglide Autoclean

Подача пари, г/хв

150

Паровий удар, г/хв

580

Об'єм резервуара для води, мл

1900

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

Тиск 7.7 бар

Система Protect

Контейнер Calc Collector

Панель управління Smart Technology

Парогенератор має 5 встановлених програм

Панель Direct Control

Гігієнічне прасування

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.7

Розміри, см

42.3 x 25 x 28.9

Вага, кг

5.1

Колір

Білий, блакитний