Код: 6473900 Парогенератор Tefal GV9620+Gift

  • Артикул: 9100036942
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2600 Вт
  • Підошва: Durilium Airglide Autoclean
  • Подача пари: 180 г/хв
  • Паровий удар: 650 г/хв

Гарантія: 2 роки

Правильний догляд за речами
Парогенератор TEFAL GV9620 перетворює трудомістке прасування у швидкий і необтяжливий процес. Оснащений бойлером високого тиску, парогенератор забезпечить відмінний результат роботи та легко справляється зі складками на будь-яких типах тканин. Стійка до пошкоджень підошва легко ковзає по поверхні та розгладжує тканину вже за один прохід. Функція «Крапля Стоп» захищає одяг від утворення плям і розводів. Ексклюзивна система захисту від накипу збільшує експлуатаційний термін приладу.

Неперевершена ефективність
Парогенератор TEFAL GV9620 оснащений бойлером високого тиску, що забезпечує тиск пари до 8 бар. Для ефективнішої роботи приладу використовується технологія Smart Steam, яка оптимізує використання води й автоматично подає пару при русі підошви по тканині. Безперервний вихід пари підтримується на рівні до 180 г/хв. Якщо вам потрібно справитися зі складним завданням, скористайтеся паровим ударом, при якому потужність пари піднімається до 650 г/хв. У складок немає жодного шансу. Функція вертикального відпарювання дозволить розправити одяг на вішаках або штори, не знімаючи їх з карнизів.

Зручне управління
Для комфортного керування приладом керуюча панель винесена на ручку праски, щоб ви могли швидко змінити робочу настройку залежно від типу тканини. П'ять попередньо параметрів ідеально поєднують кількість пари та температуру прасування для досягнення чудового результату.

Захист від накипу
Парогенератор TEFAL GV9620 оснащений спеціальним колектором, в якому осідає весь накип, утворений при роботі приладу. Колектор легко знімається і чиститься, про необхідність його очищення сповіщає відповідний індикатор. Таким чином підтримується висока ефективність парогенератора та збільшується його експлуатаційний термін.

Крапля Стоп
Технологія «Крапля Стоп» не дозволяє краплям води проникати крізь підошву та потрапляти на одяг, завдяки чому виключається утворення рудих розводів на тканині. Краплі автоматично перетворюються на пару, а ваш одяг після прасування набуває ідеального вигляду.

Ультратонка підошва
Підошва парогенератора виготовлена ​​за інноваційною технологією Durilium Airglide Autoclean і демонструє неперевершену стійкість до утворення подряпин і стирання. Підошва легко ковзає по будь-якій тканині, залишаючи після себе ідеально гладку поверхню. Для рівномірного розподілу пари по всій площі підошви, включаючи носик і бічні частини, розташовані спеціальні паровивідні отвори. Для того, щоб підошва могла пропрасувати проблемні місця навколо гудзиків і біля блискавок, її носик має спеціальну загострену форму. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2600

Підошва

Durilium Airglide Autoclean

Подача пари, г/хв

180

Паровий удар, г/хв

650

Об'єм резервуара для води, мл

1900

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

Технологія Smart Steam

Система Fast heat up: час нагрівання 2 хв + можливість доливання води в будь-який момент

Знімний резервуар для води

Колектор для збору накипу

Захисна кришка на корпусі

5 режимів налаштувань

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.7

Розміри, см

28.9 x 42.3 x 25

Вага, кг

5.1

Колір

Чорний, сріблястий