Код: 6738490 Парогенератор Tefal GV9820E0

  • Артикул: GV9820E0
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 3000 Вт
  • Підошва: Durilium Airglide Autoclean
  • Подача пари: 180 г/хв
  • Паровий удар: 750 г/хв

Гарантія: 2 роки

Шлях до досконалості
Основний секрет успіху будь-якої відомої компанії: не зупинятися. Кожне нове покоління техніки має бути кращим, ніж попереднє. Це змушує виробника шукати складніші шляхи руху вперед. І рано чи пізно трапляється спалах, вибух. Саме такою емоцією має стати прасувальна система Tefal PRO EXPRESS VISION GV9820E0. Прасувати ще ніколи не було так просто. Адже за ефективністю ця модель наближається до професійних систем, а ціна на неї не набагато вище, ніж у топової моделі праски. Зате ви отримуєте зручність, комфорт і відмінну якість європейського рівня.

Ідеальний одяг
Найскладніше у процесі прасування – це не розгладжування складок. Найважливіше завдання полягає у збереженні зовнішнього вигляду речей. Адже висока температура може зіпсувати тканину безповоротно! Але парова система Tefal PRO EXPRESS VISION GV9820E0 має унікальну систему подачі пари, яка дбає про те, щоб ваш одяг зберігав свій ідеальний вигляд, ніби щойно після покупки.

Система підсвічування
На кінчику праски Tefal PRO EXPRESS VISION GV9820E0 розташований світлодіод системи Smart LED Vision. Достатньо вам нахилити праску в горизонтальне положення, щоб підсвічування увімкнулося автоматично. Тепер навіть за недостатнього освітлення ви зможете комфортно займатися прасуванням.

Високий тиск пари
Щоб ефект від роботи був швидким, парогенератор Tefal PRO EXPRESS VISION GV9820E0 має потужність подачі пари до 150 грамів на хвилину в постійному режимі роботи. За потреби ви можете активувати паровий удар окремою кнопкою. Перед потужністю 750 грам на хвилину не встоїть жодна складка. Тиск пари в системі досягає 9 бар, що забезпечує професійну якість роботи праски. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

3000

Підошва

Durilium Airglide Autoclean

Подача пари, г/хв

180

Паровий удар, г/хв

750

Об'єм резервуара для води, мл

1100

Функції

Автовідключення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

5 електронних налаштувань

Тиск 9 бар

Підсвічування Smart LED Light

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.6

Розміри, см

41.5 x 24.5 x 29.6

Вага, кг

5.34

Колір

Чорний, золотистий