Код: 6507000 Парогенератор Tefal QT2020E0

  • Артикул: QT2020E0
  • Тип: Парогенератор
  • Потужність: 2170 Вт
  • Підошва: Нержавіюча сталь
  • Подача пари: 90 г/хв
  • Паровий удар: 200 г/хв

Гарантія: 2 роки

Прасувальна установка Tefal QT2020E0 поєднує в собі переваги традиційного прасування праскою і відпарювача. З нею догляд за одягом і домашнім текстилем буде простим і швидким.

ЗАОЩАДЖУЄ ЧАС
Знімний резервуар для води вміщає 1,1 літра, що дозволить не надто часто перериватися на його наповнення. А якщо рідина закінчиться, ви зможете додати її, не вимикаючи пристрої. Довго чекати не доведеться: на нагрів буде потрібно не більше 70 секунд.

ЗРУЧНА ТЕХНОЛОГІЯ
Установка абсолютно безпечна для тканин будь-яких типів. Завдяки системі Smart Protect рівень нагріву та сила подачі пари регулюються автоматично, тому вам не доведеться самостійно возитися з настройками.

ПРАКТИЧНЕ РІШЕННЯ
Пристрій оснащений дошкою для прасування Smart Board, яка фіксується в трьох положеннях: горизонтально, вертикально та під кутом у 30°. Навіть речі зі складним кроєм, наприклад, піджаки або сорочки, ви зможете привести в порядок легко та швидко.

УВАГА ДО ДЕТАЛЕЙ
Установка поміщена на автономну базу, забезпечену коліщатками, так що її переміщення не зажадає великих зусиль. Для насадки-праски є спеціальне кріплення, для намотування мережевого шнура - гак. При вертикальному положенні дошки вся конструкція не займе багато місця при зберіганні та зможе поміститися, наприклад, у шафі. 

Тип

Парогенератор

Потужність, Вт

2170

Підошва

Нержавіюча сталь

Подача пари, г/хв

90

Паровий удар, г/хв

200

Об'єм резервуара для води, мл

1100

Функції

Автовідключення

Захист від накипу

Вертикальне відпарювання

Особливості

Прасувальна дошка Smart Board

Нагрівання 70 секунд

Smart Protect без додаткових налаштувань і ризику пропалити тканину

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

1.9

Розміри, см

80 х 36.5 х 53

Вага, кг

13

Колір

Чорний