Код: 6905055 Пароочищувач Gorenje SC 1200 W

  • Артикул: 737644
  • Тип: Пароочищувач
  • Потужність: 1200 Вт
  • Ємність для води: 0.350 л

Гарантія: 2 роки

Легкість використання
Просто утримуйте кнопку, щоб активувати парову швабру. Через 25 секунд блимання, коли прилад буде готовий до використання пари, світлодіодний індикатор почне світитися синім (світло-синім для меншої кількості пари та темно-синім — для більшої). Потужність легко регулювати, лише натиснувши кнопку.

Ідеально підходить для всіх твердих покриттів підлоги
Користуйтеся перевагами використання парової швабри на різних твердих покриттях підлоги, як-от паркет, кераміка, лінолеум, граніт і мармур. Вона ефективно видаляє різні плями, зокрема плями від олії, молока або кави. Ідеальне та швидке рішення для всієї родини.

Легке користування і зберігання
Пароочищувач важить лише 1,9 кг і постачається зі шнуром завдовжки 5 метрів. Його легко використовувати, транспортувати та зберігати.

Перетворення водопровідної води на пару
Резервуар для води можна наповнювати в будь-який час, використовуючи лише водопровідну воду. Щоб прискорити процес, використовуйте теплу воду для досягнення найкращих результатів.

Придатні для миття та надійні
Ганчірки виготовлені з м’якої мікрофібри, яка дбайливо очищає підлогу й ефективно видаляє пил і бруд. Ганчірки з мікрофібри можна прати в пральній машині при низькій температурі та сушити природним шляхом. Їх легко прикріплювати та знімати. 

Тип

Пароочиститель

Потужність, Вт

1200

Ємність для води, л

0,35

Особливості

Рівень шуму: 70 дБ(А)

Світловий індикатор роботи

Склад комплекту: Серветка з мікрофібри

Відділення для зберігання шнура

Фізичні параметри
Довжина кабеля, м

5

Розміри, см

18.5 х 113 х 15.2

Вага, кг

2.1

Колір

Білий