Код: 6034558 Пароварка-блендер Philips Avent SCF870/22

  • Артикул: SCF870/22
  • Тип: Пароварка-блендер
  • Потужність: 400 Вт
  • Об'єм: 0.8 л

Гарантія: 2 роки

Унікальна технологія приготування корисних страв на парі
Для приготування корисних страв найкраще використовувати пару. Завдяки нашій унікальній технології циркуляції пара піднімається від низу до верху, тому немає необхідності варити інгредієнти для їх рівномірної обробки. Корисні речовини, текстура та соки продуктів зберігаються для подальшого змішування.

Один глечик для всіх етапів - від приготування на парі до подрібнення
Тепер у вас під рукою буде все необхідне для приготування поживних і корисних дитячих страв. Після обробки інгредієнтів на парі підніміть глечик, переверніть його та зафіксуйте в цьому положенні для подрібнення продуктів до потрібної консистенції.

Приготування страв на всіх етапах - від пюре до страв зі шматочками
Ретельно подрібнюйте фрукти й овочі або поєднуйте м'ясо, рибу та зернобобові для страв із щільнішою текстурою. Прилад для приготування дитячого харчування "2 в 1" дозволяє готувати страви для будь-якої стадії прикорму та годування.

Правильні рецепти для 12 вікових груп
У співпраці з педіатром-дієтологом і дитячим психологом ми створили рецепти для 12 вікових категорій, а також зібрали поради про те, як привчати малюка до здорового харчування з ранніх років.

Рецепти корисних страв, кумедні відеоролики, поради та рекомендації
Завантажте програму й отримаєте корисні поради щодо введення прикорму. Живильні та прості рецепти для всіх стадій розвитку малюка. Ознайомтеся з покроковими інструкціями з приготування, подивіться кумедні та змістовні відеоролики та знайдіть безліч корисних порад і рекомендацій, які допоможуть значно спростити введення прикорму.

Зручне наповнення водою, зрозумілі настройки та всього кілька деталей для очищення
При розробці приладу для приготування дитячого харчування "2 в 1" ми керувалися двома принципами - простота використання і практичність. Зрозумілі налаштування, зручне наповнення водою і невелика кількість деталей, що значно спрощує очищення та зберігання.

Компактна конструкція не займає багато місця на кухні
Цей прилад для приготування дитячого харчування не займає багато місця на кухні при встановленні на стільниці або при зберіганні в шафі.

Звукові оповіщення
Не потрібно чекати та стежити за приготуванням. Коли страва готова, прилад подає звуковий сигнал. Просто переверніть глечик і змішайте продукти. Тепер страва готова - подавайте його на стіл або приберіть на зберігання. 

Тип

Пароварка-блендер

Тип керування

Механічний

Потужність, Вт

400

Особливості

Система визначення безпечного встановлення кришки і ємності

Ємність: 800 (тверда їжа) / 450 (рідина) мл

Об'єм ємності для води: 200 мл

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Довжина кабеля, м

0.7

Розміри, см

34.4 х 24.3 х 19.3

Вага, кг

2

Колір

Білий, зелений