Код: 6963838 Планшет OPPO Pad Air Wi-Fi 4/128GB Purple

  • Артикул: OPD2102A
  • 10.36" (2000х1200) IPS
  • Qualcomm Snapdragon 680 (4 x 2.4 ГГц + 4 x 1.9 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 128 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth
  • Android 12

Гарантія: 12 місяців

Oppo ламає стереотипи
Oppo Pad Air допоможе вам у всьому, що б ви не робили, чи то навчання, спілкування, відпочинок або творчість. Цей мобільний і портативний планшет на базі передового 8-ядерного процесора Snapdragon 680 забезпечує неймовірну продуктивність і швидкодію під час вирішення будь-яких завдань. 10.36-дюймовий 2К дисплей із поліпшеними контрастністю і яскравістю, підтримка Dolby Atmos, акумулятор, що забезпечує до 15 годин відеодзвінків - Oppo справді пропонує вам щось особливе.

Витончений, лаконічний, мобільний
Oppo Pad Air укладений у безшовний корпус завтовшки всього 6.94 мм і вагою 440 г. Планшетом зручно користуватися в будь-якому місці, його можна без проблем брати з собою в будь-яку подорож. Задня панель з нанесеною 3D-текстурою оброблена за фірмовою технологією OPPO Glow і стійка до відбитків пальців. Гладкий вигнутий дизайн надає планшету розкішного вигляду, ним комфортно користуватися і приємно тримати в руках.

Потужна робота
6нм 8-ядерний процесор Snapdragon 680 - це ваша перепустка у світ надшвидкостей і багатозадачності. Процесор демонструє суттєвий приріст продуктивності та енергоефективності, завдяки чому планшет працює плавно та стабільно, а також довго не потребує підзарядки.

Цілий день в автономному режимі
З Oppo Pad Air ви зможете нарешті забути про дефіцит заряду. Планшет дасть змогу вам до 12 години дивитися відео або до 15 годин здійснювати відеодзвінки. Це все можливо завдяки потужній батареї ємністю 7100 мАгод. Закінчився заряд? Швидка зарядка потужністю 18 Вт швидко впорається з цією проблемою, використовуючи USB-PD.

Новий рівень занурення
Насолоджуйтесь переглядом контенту на 10.36-дюймовому 2К дисплеї, який відтворює понад 1 мільярд кольорів і гарантує чудову деталізацію і точне перенесення кольорів. Завдяки тонким рамкам 8 мм співвідношення екрана до корпусу становить 83.5%, а це означає більше місця для вирішення будь-яких завдань.

Турбота про зір
Ви можете годинами безперервно дивитися відео та грати в улюблені ігри, не турбуючись про зір. Сертифікація TÜV є гарантією того, що Oppo дбає про безпеку для ваших очей і знижує до безпечних показників шкідливе синє світіння екрана. Підтримка 2048 рівнів адаптивної яскравості допомагає встановити оптимальну яскравість екрана для конкретного освітлення.

Карколомний звук
4 симетричних повнодіапазонних динаміки зі звуковими камерами об'ємом 0,8 куб. см для розширеного об'ємного звучання і потужністю 1 Вт, а також підтримка Dolby Atmos забезпечують приголомшливу звукову деталізацію кожної сцени. Потужний об'ємний звук створює ефект занурення і дає змогу насолоджуватися контентом і музикою в чудовій якості.

Стільки вікон, скільки потрібно
Підвищуйте свою ефективність за допомогою поділу екрана на частини, щоб мати одночасний доступ до різної інформації та функцій. Тепер ви зможете переглядати пошту та працювати з документами, користуватися різними додатками та виконувати більше роботи за менший час. Ще ви можете розділити екран на дві частини для запуску двох екземплярів застосунку для продуктивнішої роботи.

Мультизадачність у дії
Мультиекранне під'єднання Multi-Screen Connect транслює екран телефона на екрані планшета та підтримує зворотне керування і введення тексту. Ви зможете скопіювати текст на одному пристрої та вставити його на інший пристрій. Також ви зможете легко переміщати файли між додатками та пристроями. 

Дисплей 
Діагональ

10.3"

Роздільна здатність

2000 x 1200 (WUXGA+)

Тип матриці

IPS

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 680

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2,4

Графічне ядро

Adreno 610

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 512 ГБ)

Камера
Основна камера

8 Мп

Фронтальна камера

5 Мп

Комунікації
Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

Bluetooth

5.1

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 12

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Немає

Безпека

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

7100

Фізичні параметри
Розміри, мм

245.08 x 154.8 x 6.94

Вага, г

440

Колір

Фіолетовий