Код: 6948137 Планшет OPPO Pad NEO 11 WiFi 6/128Gb Space Grey

  • Артикул: OPD2302
  • 11.4" (2408х1720) LTPS
  • MediaTek Helio G99
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth
  • ColorOS 13.2

Гарантія: 12 місяців

Новий екран 2,4K з технологією ReadFit

Надзвичайно захоплюючий досвід

За допомогою 11.4-дюймового великого екрана з високою роздільною здатністю 2.4K, OPPO Pad Neo демонструє кожен захоплюючий момент. Фірмовий ReadFit екран зі співвідношенням сторін 7:5 розширює вашу зону перегляду та створює ефект читання реальної книги.

Експерт із захисту для очей, завжди комфортний

Застосовуючи спеціальний матеріал для екрана, який випромінює менше синього світла, OPPO Pad Neo фільтрує і зменшує вміст шкідливого синього світла до менше 40%5. Це значно зменшує негативний вплив шкідливого синього світла від гаджета.

Розумне регулювання начисеності кольорів

Спеціалізований датчик насиченості кольору та ексклюзивний режим "Сон" динамічно налаштовують зображення відповідно до оточуючого середовища та вашого циркадного ритму, забезпечуючи вам спокійний сон і надзвичайно комфортний перегляд.

Усебічно захоплюючі розваги

Захоплюючий кінематографічний досвід

OPPO Pad Neo обладнаний квадродинаміками, які мають об'єднану звукову порожнину розміром 8 cm3 для надзвичайної гучності та покращеного резонансу.

Потужна підтримка для насолоди цілий день

Супербатарея, Суперенергія

Завдяки потужній батареї на 8000 мАгод, OPPO Pad Neo забезпечує 14,5 годин безперервного відтворення відео. Зарядний пристрій SUPERVOOCTM потужністю 33 Вт8 не витрачає часу та завжди готує ваш планшет до використання в потрібний момент.

Беззусильне під'єднання, Життя в режимі легкості

Розумне під'єднання, Збільшіть свою ефективність

Синхронізація контенту. Переміщуйте контент між вашим смартфоном і планшетом. Переглядайте фотографії і відео, зняті на вашому телефоні в реальному часі на планшеті.

Дублювання екрана. Керуйте інтерфейсом вашого телефону з планшета. Ви можете переглядати сповіщення або передавати файли між пристроями.

Усе просто та зрозуміло

Спеціальні жести

OPPO Pad Neo керується простими жестами, які сприяють підвищенню вашої продуктивності. Проведіть двома пальцями, щоб поділити екран, або проведіть трьома пальцями, щоб миттєво зробити знімок екрана.

Панель задач продуктивності

Перетягуйте програми з панелі задач, щоб автоматично запускати режим поділу екрана. Переглядайте, редагуйте або діліться нещодавно відкритими зображеннями, відео, документами та іншим вмістом у розділі "Останні файли" панелі задач.

Насолоджуйтеся

Під'єднання скрізь з 4G LTE

Абсолютно нова версія OPPO Pad Neo з підтримкою LTE під'єднується безпосередньо до Інтернету, подібно смартфону, і дозволяє залишатися на зв'язку, куди б ви не поїхали. Тепер ви можете дивитися телешоу, виконувати робочі завдання і здійснювати відеодзвінки в будь-який час і в будь-якому місці.

Переосмислення

Більше ніж просто планшет

З елегантно вигнутим дизайном, який приємно тримати в руці, легкий і тонкий OPPO Pad Neo дозволяє беззусильно провести день на вулиці. Поєднання матової і глянцевої текстур на темно-сірому корпусі планшета створює стильний і універсальний аксесуар.

Дисплей 
Тип матриці

LTPS

Покриття екрану

Глянцеве

Процесор
Процесор

MediaTek Helio G99

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2,2

Графічне ядро

Mali G57

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Камера
Основна камера

8 Мп

Фронтальна камера

8 Мп

Комунікації
Wi-Fi

802.11 ac

Bluetooth

5.3

Модуль 3G/4G (LTE)

Немає

GPS

Є

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

ColorOS 13.2

Акумулятор
Ємність, мА*г

8000

Фізичні параметри
Розміри, мм

255.12 х 188.04 х 6.89

Вага, г

538

Колір

Сірий