Код: 6900490 Планшет Samsung Galaxy Tab S9 5G 12/256Gb ZAE Graphite

  • Артикул: SM-X716BZAESEK
  • 11" (2560 x 1600) AMOLED
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 (3.36 ГГц + 2.8 ГГц + 2 ГГц)
  • RAM 12 ГБ, ROM 512 ГБ, micro SD
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G
  • Android 13

Гарантія: 12 місяців

Серія Galaxy Tab S9

* Зображення змодельовано. Доступні кольори можуть відрізнятися залежно від країни й постачальника. * Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra відповідають вимогам стандарту IP68, що відповідає умовам тесту із зануренням у прісну воду на глибину до 1,5 м на 30 хвилин за відсутності надмірного гідродинамічного тиску. Не рекомендується використовувати на пляжі чи у басейні.

Підсумовуйте нотатки за мить зі штучним інтелектом

Набагато легше користуватися функціями AI на просторому екрані планшетів Galaxy Tab S9. Чи то ви друкуєте величезний текст, чи то занотовуєте лекцію – Note Assist перетворить довгу історію на коротку. Просто почніть писати, а потім відформатуйте написане в короткий опис. На екрані вашого смартфона нотатки будуть впорядкованими завдяки спрощеним і підсумованим описам на нових обкладинках.

* Функція Note Assist доступна лише в One UI 6.1 та Samsung Note 4.4.17. або пізніших версіях. Для роботи функції Notes Assist потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Застосовується обмеження щодо кількості символів. Доступність послуги може залежати від мови. Точність результатів не гарантується. Фактичний інтерфейс користувача може відрізнятися.

Міняйте розмір. Ретушуйте. Ось так просто!

Щось не на своєму місці? Просто перемістіть. Набагато легше користуватися функціями AI на просторому екрані планшетів Galaxy Tab S9. Нові можливості редагування зі штучним інтелектом – переміщення об’єктів і розумне заповнення звільненого простору – дозволять отримувати бажані фото.

* Функція Згенероване редагування доступна лише в One UI 6.1 та Photo Editor 3.4.21 або новіших версіях. Для роботи функції Згенероване редагування потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Результатом застосування функції Згенероване редагування є змінена фотографія розміром до 12 МП. Під час збереження на згенероване за допомогою штучного інтелекту зображення накладається водяний знак. Точність і надійність згенерованого результату не гарантується. Фактичний інтерфейс користувача може відрізнятися.

AI розшифрує ваші голосові записи

Потрібен персональний помічник? Запишіть свій голос, а штучний інтелект перетворить його на текст, підсумує і навіть перекладе за потреби.

* Для роботи функції Transcript Assist потрібне підключення до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Функція Transcript Assist доступна лише в One UI 6.1 і Samsung Voice Recoder 21.5 або новішої версії, а також для файлів, записаних за допомогою попередньо встановленого застосунку Samsung Phone. У деяких країнах функція запису голосу за допомогою попередньо встановленого застосунку Samsung Phone не підтримується. Обробляти можна лише аудіофайли тривалістю до 3 годин. Функція підсумовування тексту Transcript Assist застосовується до текстів, які містять певну кількість символів. Доступність послуги залежить від мови. Точність результатів не гарантується. Фактичний інтерфейс користувача може відрізнятися.

Дисплей 
Діагональ

11"

Роздільна здатність

2560 x 1600 (WQXGA)

Тип матриці

AMOLED

Сенсорна панель

Ємнісна

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

3,36

Графічне ядро

Adreno 740

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

12 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

512 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Камера
Основна камера

13 Мп

Фронтальна камера

12 Мп + 12 Мп

Комунікації
Wi-Fi

Є

Bluetooth

Є

Модуль 3G/4G (LTE)

3G

4G (LTE)

5G

2G

GPS

Є

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 13

Додаткові функції
Сканер відбитків пальців

Є

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

8400

Фізичні параметри
Розміри, мм

165.8 x 254.3 x 5.9

Вага, г

500

Колір

Сірий

Додаткова комплектація

Стилус