Код: 6376986 Плита комбінована Gorenje K 5341 XF (RM513D-FPG4B)

  • Артикул: 728695
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 70 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 x 85 x 59.4 см

Гарантія: 2 роки

Склепінчаста форма HomeMade Plus
Ідеальна духовка для професійних результатів
Духовка стала ще просторіша, а стеля більш склепінна, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним і соковитим всередині і неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр з утопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляції повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на декількох рівнях одночасно.

Газові варильні поверхні
Інноваційні газові конфорки Gorenje оптимізують управління полум'ям, дозволяючи прискорити приготування і ефективно витрачати газ. Завдяки особливій конструкції змішування газу з повітрям відбувається його надходження до форсунок. Повітряно-газова суміш виходить більш оптимальною, ніж в звичайних конфорках, тому значно зростає ефективність споживання газу та контроль за полум'ям.

Емаль SilverMatte
Суперстійкі і супергладкі покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвилям і пару. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту і безпечне середовище в духовці.

AquaClean: очищення парою
Просте повсякденне очищення
Завдяки використанню зовсім нової  емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean - це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в деко і включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки і деках. Забруднення і жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

GentleClose: плавне закривання дверцят
Досить легкого дотику
Досить легкого дотику, щоб дверцята духовки плавно і тихо закрилися.

BigSpace: простора духовка
Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий обсяг і дозволяє повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмову індичку.

SuperSize: максимальна площа приготування
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Листи стали більші, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.

Соковиті страви з хрусткою скоринкою
Дворівневий гриль PerfectGrill
В нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач - ближче до центру. Завдяки цьому жар розподіляється найбільш ефективно, і запечені страви завжди виходять ідеальними - хрусткими зовні і ніжними всередині. Залежно від рецепта можна задіяти тільки один нагрівальний елемент або обидва відразу.

Чавунні решітки
Витончені, стабільні та надійні
Чавунні решітки забезпечують стабільність і надають варочній поверхні солідний вигляд. Чавун добре витримує високі температури, тому решітки прослужать роки і не доставлять ніяких турбот. 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Електронне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

1.03

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

1 / 3 / 1.9 / 1.9

Розмір конфорок, мм

54 / 99 / 74 / 77

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

70

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Емаль легкого очищення

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 x 85 x 59.4

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

57.6 х 95.2 х 71.8

Вага, кг

44.9

Вага в упаковці, кг

48.1

Основний колір

Нержавіюча сталь