Код: 6351733 Комбінована плита Gorenje K 6121 XF (RM6A1A-GPG4B)

  • Артикул: 728320
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 70 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 × 85 × 60 см

Гарантія: 2 роки

Газові варильні поверхні
Інноваційні газові конфорки Gorenje оптимізують керування полум'ям, дозволяючи прискорити приготування і ефективно витрачати газ. Завдяки особливій конструкції змішування газу з повітрям відбувається до його надходження до форсунок. Повітряно-газова суміш виходить більш оптимальною, ніж в звичайних конфорках, тому значно зростає ефективність споживання газу та контроль за полум'ям.

Всі переваги приготування в дров'яній печі
Унікальна східчаста форма - одна з головних переваг духовок Gorenje. Створена на зразок традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрю вільно циркулювати, рівномірно розподілятися і повністю обволікати продукт. Так страва нагрівається інтенсивно і рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитою і хрусткою.

Суперстійке і супергладке покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і дека, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту і безпечне середовище в духовці.

Просте повсякденне очищення
Завдяки використанню зовсім нової пиролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean - це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в деко і увімкнути функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки і деках. Забруднення і жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje східчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий обсяг і дозволяє повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмову індичку.

Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Дека стали більшими, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі дека.

Дворівневий гриль PerfectGrill
В нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач - ближче до центру. Завдяки цьому жар розподіляється найбільш ефективно, і запечені страви завжди виходять ідеальними - хрусткими зовні та ніжними всередині. Залежно від рецепта можна задіяти тільки один нагрівальний елемент або обидва одразу.  

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.88

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

1 / 3 / 1.9 / 1.9

Розмір конфорок, мм

46 / 94 / 69 / 69

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Індикатори залишкового тепла

Ні

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

70

Гриль

Є

Конвекція

Немає

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

60 x 85 x 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

67.6 x 96 x 71.9

Вага, кг

47.6

Вага в упаковці, кг

52.6

Основний колір

Нержавіюча сталь

Комплектація

Глибоке емальоване деко

Решітка