Код: 6435989 Плойка Remington CI5538

  • Артикул: 45642560100
  • Потужність: 56 Вт
  • Кількість температурних режимів: 8
  • Діапазон темпер. нагріву: 140-210 °С

Гарантія: 3 роки

  Створюйте тугі, пружні завитки за допомогою плойки CI5538 Pro Spiral Curl від Remington із діаметром 38 мм. Ідеально підходить для створення природних хвиль, додаючи чудового об'єму.
  Якщо ви власниця рівного волосся, але мрієте про повітряні, природні кучері, модель із серії Pro Big Curl допоможе вам створити потрібну укладку. Завдяки комбінації титанового і керамічного покриття, ваше волосся завжди буде блискучим і гладким. Спеціальне покриття забезпечує захист у 4 рази більше, ніж стандартне керамічне покриття. Іонно-турмалінова технологія використовується для плавного ковзання приладу. Вона допомагає легко створювати потрібні вам зачіски, а сам процес укладання робить більш безпечним, зберігаючи м'якість і блиск вашого волосся.
  Через 30 секунд після ввімкнення плойка вже готова до роботи. Модель CI5538 дозволяє вибрати температуру в діапазоні від 140 до 210 °C. Серед 8-ми температурних режимів ви зможете підібрати ідеальне рішення для укладання. Навіть використовуючи найнижчу температуру, ви завжди отримаєте ідеальний результат укладання з природними кучерями.

 

Тип

Щіпці для завивки

Конструкція

Класична

Кількість температурних режимів

8

Температура нагріву, °C

150 - 210

Швидкість нагріву, с

30

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Швидкий нагрів

Особливості

Защита в 4х направлениях: антистистатичная, керамическое покрытие, турмалин для ионизации

Розмір пластин, мм

38

Довжина кабелю, м

1.8

Колір

Черный