Код: 6545439 Занурювальний блендер Electrolux E5HB1-8SS

  • Артикул: 910003538
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Потужний блендер
Блендер Electrolux E5HB1-8SS - це модель, призначена для побутових завдань. Він орієнтований на споживача, якому потрібно подрібнити, змішати або збити інгредієнти. Для кожного з цих завдань у блендера є відповідна насадка, а головною складовою конструкції виступає мотор, який змушує обертатися ці насадки. Його потужність дорівнює 800 Вт, тому робота навіть з найтвердішими складниками не буде важким завданням для блендера. Система плавного регулювання швидкості дозволить акуратно підібрати потрібний режим без різких навантажень на двигун.

Занурювальна модель
Представлена ​​техніка має занурювальну конструкцію, при якій передбачається ручне маневрування блендером. Це забезпечує йому можливість повноцінно обробити весь вміст чаші, в яку поміщені інгредієнти. Ви можете вручну визначати, що потрібно подрібнити ретельніше. Зручна ергономічна рукоятка сприяє цьому процесу.

Ємності для роботи
Перед вами техніка з повною комплектацією. Наприклад, у наборі поставляється дві ємності для змішування: чаша та мірна склянка стакан. Об'єм чаші дорівнює 500 мл, а склянки - 700 мл. Обидві посудини добре адаптовані для роботи, тому що мають стійку основу та високі стінки. У ході роботи ємності не здвигаються, і їх вміст не покидає межі обраної чаші.

Продуктивний турборежим
Використовуйте повний потенціал техніки, активувавши режим «Турбо». Він дозволяє задіяти блендер на повну потужність, за рахунок чого ви отримуєте надзвичайну інтенсивність, з якою під силу впоратися навіть з найтяжчими складом. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

800

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

2

Турборежим

Є

Імпульсний режим

Немає

Насадки

Вінчик

Подрібнювач

Для пюре

Матеріал ніжки блендера

Метал

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Пластик

Обсяг чаші, л

0,5

Об'єм мірної склянки, л

0.7

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1.5

Розміри, см

38 х 7.1 х 7.1

Вага, кг

1.73

Колір

Чорний, нержавіюча сталь