Код: 6566773 Занурювальний блендер Laretti LR-FP7306

  • Артикул: LR-FP7306
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 600 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 3 роки

Занурювальний блендер
Laretti LR-FP7306 - занурювальний ручний блендер від компанії Laretti, виконаний у стильному червоному глянсовому кольорі. Такий прилад допоможе в будь-яких кухонних справах кожній господині, подрібнювати, перебивати та пюрерувати продукти з ним набагато простіше. Блендер працює при споживаній потужності в 600 Вт. Також, він оснащений турборежимом і імпульсним режимом, плавним регулюванням швидкості та сучасною комплектацією.

Основні функції
Laretti LR-FP7306 має кілька важливих для роботи функцій. Дана модель оснащена турборежимом, який дозволяє збільшити швидкість обертання ножів на деякий час, рекомендується не використовувати його довго для того, щоб мотор не перегрівався. В імпульсному режимі блендер працює з короткочасними паузами, що дозволяє збільшити ефективність роботи й уникнути зайвого навантаження на мотор.

Комплектація
Laretti LR-FP7306 - це мінікухонний комбайн, який робить багато кухонних процесів доступними для вас. У комплект поставки даної моделі крім занурювального блендера входить також подрібнювач, міксер і мірна чаша. Чаша подрібнювача має ємність 1,5 літра, мірну склянку - 0,8 літра. Серед доступних насадок є ніж для подрібнення, власне насадка для занурювального блендера та вінчик для міксера.

Інші деталі
Купити Laretti LR-FP7306 можна за доступною ціною і переконатися в прекрасному співвідношенні ціни і якості даного товару. Швидкість роботи блендера регулюється плавно завдяки спеціальній функції. Плавне регулювання швидкість допоможе точніше підібрати швидкість для збивання конкретного продукту. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

600

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

2

Насадки

Вінчик

Подрібнювач

Матеріал ніжки блендера

Нержавіюча сталь

Матеріал чаші

Пластик

Обсяг чаші, л

0,6

Об'єм додаткової чаші, л

0.8

Особливості

Функція блокування

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Колір

Червоний