Код: 6566774 Занурювальний блендер Laretti LR-FP7307

  • Артикул: LR-FP7307
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 3 роки

Laretti LR-FP7307 - це занурювальний блендер з насадками вінчиком, ножем для подрібнення і диском для шинкування в комплекті від компанії Laretti. Таке кухонний пристрій буде прекрасним рішенням для обробки кухонних процесів, а також стане помічником у приготуванні смачні страв. Набір оснащений усім необхідним для ефективної експлуатації та отримання бажаного результату. Потужність блендера становить 800 Вт.

Подрібнювач і збивач
Laretti LR-FP7307 має відмінну і ефективну робочу ніжку, яка гарантує відсутність бризок. Вона знадобиться якщо вам необхідно подрібнити тверді продукти в однорідну масу. Блендер оснащений основний чашею на 1,25 літра та мірною скланкою на 0,6 літра. Швидкості в блендері регулюються плавно, є турборежим і імпульсним режим.

Занурювальний блендер
Однією з головних деталей комплекту Laretti LR-FP7307 є занурювальний блендер, за допомогою якого ви зможете зробити майонез або будь-який інший соус, ще можна з'єднувати рідкі компоненти в однорідну масу та подрібнювати м'які продукти для інших кухонних процесів. Ніжка блендера виконана з нержавіючої сталі, міцного та довговічного матеріалу. Корпус пристрою зроблений з екофрендлі пластику, не шкідливого для здоров'я людини. Блендер має 5 робочих швидкостей і турборежим. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

800

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

2

Насадки

Вінчик

Подрібнювач

Матеріал ніжки блендера

Нержавіюча сталь

Матеріал чаші

Пластик

Обсяг чаші, л

0,6

Об'єм додаткової чаші, л

1.25

Особливості

Функція блокування

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Колір

Чорний