Код: 5967367 Занурювальний блендер Moulinex DD853830

  • Артикул: DD853830
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 700 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Занурювальний блендер SlimForce DD855 від Moulinex: 10 секунд - і ніяких грудочок!

Любите балувати близьких? Приготуйте для них що-небудь незвичайне! Наприклад, ніжний крем-суп з грінками, гострий соус зі свіжих овочів до м'яса та повітряне картопляне пюре... А на солодке - вишуканий десерт зі збитими вершками. Усе це не займе у вас багато часу та сил, адже тепер з'явився новий занурювальний блендер SlimForce DD853830 від Moulinex, який впорається з приготуванням будь-якої страви всього за десять секунд! Крім того, у цього блендера є 2 спеціальні змінні насадки з нержавіючої сталі, які допоможуть приготувати два види пюре: традиційне російське та більш ніжне - французьке.

Унікальна революційна технологія ActivFlow являє собою систему з 4-х лез: 2 вигнуті леза створюють вихровий потік, а два прямі - ідеально змішують інгредієнти, забезпечуючи вашій страві ідеально ніжну текстуру без грудочок. У блендері SlimForce DD853830 від Moulineх потужністю 700 Вт є все, що необхідно вам на кухні. Подрібнювач зі зручною підставкою, в один момент покришить зелень, часник і горіхи - усе те, що додасть усім вашим стравам пікантності й аромату.

У чаші, що розрахована на 800 мл, можна приготувати будь-яку, навіть гарячу страву: усі заглибні деталі блендера і елементи корпусу зроблені з нержавіючої сталі. А вінчик вам знадобиться для приготування смачних десертів і коктейлів.

Французька компанія Moulineх подбала про ваш комфорт, забезпечивши блендер SlimForce DD853830 зручною ручкою з покриттям Soft Touch. Воно дуже приємне на дотик і не ковзає навіть у мокрих руках!

Новий занурювальний блендер SlimForce DD853830 від Moulineх - це зручний аксесуар, необхідний на кожній кухні. З ним ви зможете легко приготувати найвишуканіші страви та ідеальне пюре без грудочок! 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

700

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

2

Турборежим

Є

Імпульсний режим

Немає

Насадки

Подрібнювач

Матеріал ніжки блендера

Метал

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Пластик

Обсяг чаші, л

0,5

Об'єм мірної склянки, л

0.8

Особливості

4 великі гостро наточені леза (2 для створення вихрового ефекту, 2 для ідеального змішування) - технологія ActivFlow

Нековзна ручка

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

25 х 14.4 х 2

Вага, кг

1.2

Колір

Чорний, нержавіюча сталь

Комплектація

Ніжка блендера, мірна склянка, мініподрібнювач, вінчик