Код: 6519465 Занурювальний блендер Redmond RHB-2944

  • Артикул: RHB-2944
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 1300 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Компактний блендер RHB-2944 виконує функції відразу 3 кухонних пристроїв: занурювального блендера, міксера та мініподрібнювача. Прилад дозволяє автоматизувати частину кухонної роботи, а також - готувати класичні та авторські страви, які практично неможливо зробити без спеціальної техніки.

Насадка для блендування
Занурювальний блендер підходить для приготування крем-супів, рідкого тіста для бісквіта або оладок, смузі, молочних коктейлів, домашнього морозива та інших подібних за консистенцією страв.

Насадка для змішування
За допомогою міксера можна збити крем-чіз або вершки для кексів, білки для меренги та печива, ретельно перемішати ягідне пюре із желатином для домашнього мармеладу.

Мініподрібнювач
З насадкою-подрібнювачем ви зможете зробити трохи м'ясного або печінкового паштету, хумус або сирної пасти із зеленню для намазування на хліб. S-подібний ніж насадки-подрібнювача швидко перемеле в закритій чаші інгредієнти для аджики, сальси, овочевих котлет або халви.

У RHB-2944 передбачено режим максимальної потужності - TURBO: позбудьтеся грудочок у картопляному пюре, тісті або масляному кремі простим натисканням кнопки.

Система автоматичного вимкнення захищає двигун RHB-2944 від перегріву та перевантажень. Коли блендер охолоне, ви можете ввімкнути його в мережу та продовжити роботу. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

1300

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

2

Турборежим

Є

Насадки

Вінчик

Подрібнювач

Матеріал ніжки блендера

Метал

Обсяг чаші, л

0,5

Об'єм мірної склянки, л

0.6

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1

Розміри, см

40 х 6.3 х 6.3

Вага, кг

1.3

Колір

Білий