Код: 7030808 Занурювальний блендер Russell Hobbs 27141-56 Matte Charcoal 3 in 1 Hand Blender

  • Артикул: 25192026001
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 500 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: -

Ручний блендер Desire Matte Charcoal 3 в 1
Якщо ви коли-небудь мріяли про компактний, зручний прилад, який виконує всю роботу кількох приладів в одному, вважайте, що ваше бажання здійснилося! Ручний блендер Russell Hobbs Desire Matte Charcoal 3-в-1 з легкістю подрібнить ваші овочі, змішає смузі та збиє вершки. Цей ручний блендер потужністю 500 Вт може приготувати до 600 мл інгредієнтів одним натисканням кнопки. Завдяки двом швидкостям ви можете налаштувати результат так, як вам подобається: шовковисто гладенький або грубо подрібнений. Завдяки знімним деталям, які легко миються, його можна мити за найкоротші терміни.

Універсальні аксесуари
Легко перемикайтеся між змішуванням, подрібненням і збиванням для приготування смачних страв і закусок завдяки 3 швидкознімним насадкам з нержавіючої сталі.

Велика місткість
Чаша для подрібнення об'ємом 1 л має щедрий робочий об'єм 500 мл, а в стакані є 600 мл для збивання та змішування - цього достатньо, щоб задовольнити потреби навіть найбільших домогосподарств.

Змінні швидкості
Можливо, вам захочеться грубо подрібненої сальси або дуже однорідного супу, тому ми розробили наш ручний блендер 3-в-1 потужністю 500 Вт з 2 режимами швидкості, щоб дати вам повний контроль - для ідеального результату.

Знімні деталі, що легко миються
Коли ви подрібнили горіхи, збили тісто та робили пюре з фруктів, а всі частини ручного блендера 3-в-1 залишилися брудними, не хвилюйтеся про безлад! Усі знімні частини можна покласти в раковину або посудомийну машину, щоб їх було легше мити. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

500

Кількість швидкостей

2

Насадки

Вінчик

Подрібнювач

Для колки льоду

Матеріал ніжки блендера

Нержавіюча сталь

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Обсяг чаші, л

1

Об'єм додаткової чаші, л

0.6

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

5 х 41

Колір

Чорний