Код: 6464276 Занурювальний блендер Tefal HB643538

  • Артикул: HB643538
  • Тип: Занурювальний блендер
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість швидкостей: 20

Гарантія: 2 роки

Для чого потрібен блендер
Блендери з кожним днем ​​набирають усе більше популярності, адже вони здатні заощадити купу часу та сил на приготуванні. Блендер Tefal HB643538 не виняток. Він стане хорошим помічником вам на кухні завдяки своїй простоті та багатофункціональності. З його допомогою ви можете подрібнювати, змішувати, готувати різні муси, коктейлі та пюре. Усе це ви отримуєте за неймовірно низькою ціною.

Швидкість
Практичний блендер Tefal HB643538 видає 17300 об/хв. Це дає вам можливість приготувати практично будь-яку страву на ваш смак. А 20 швидкостей дозволять контролювати роботу блендера з боку господині. Але якщо вам усе ж мало швидкості та ви хочете більшого, у блендері є турборежим, який збільшує швидкість обертів на максимально можливу кількість. З таким режимом будь-яке завдання стане здійсненним.

Можливості нового блендера Tefal HB643538
Занурювальний тип блендера забезпечить простоту та легкість у використанні. Велика ємність склянки 800мл, дозволить збивати та змішувати велику кількість інгредієнтів. Завдяки високій потужності у 800Вт цей блендер може як збивати звичайні яйця, так і колоти справжній лід. Це непоганий бонус якщо ви хочете приготувати, наприклад, коктейль з льодом. А після його приготування просто покладіть комплектуючі в посудомийну машину й отримаєте чистий і готовий до роботи апарат.

Розміри
Так як вам доведеться тримати блендер Tefal HB643538 у руках під час роботи, розробники зробили його маленьким і легким завдяки пластиковій конструкції, яка відрізняється своєю міцністю. Навіть при падінні цьому апарату нічого не загрожує. Хороший дизайн забезпечить комфорт у використанні та вам захочеться його все частіше та частіше брати в руки. 

Тип

Занурювальний блендер

Потужність, Вт

800

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

20

Турборежим

Є

Насадки

Вінчик

Матеріал ніжки блендера

Нержавіюча сталь

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Пластик

Обсяг чаші, л

0,5

Об'єм мірної склянки, л

0.8

Особливості

Плавне регулювання швидкості

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

41 х 7 х 7

Вага, кг

1.31

Колір

Червоний