Код: 6709006 Портативна акустика Sony SRSXP700B Black

  • Артикул: SRSXP700B.RU1
  • Тип під'єднання: Дротове, бездротове
  • Час роботи: 25 год

Гарантія: 12 місяців

Найпотужніше звучання
Портативна колонка Sony SRS-XP700 вражає своїм звуком. Виробник подбав про те, щоб кожен зміг відчути чудові баси та чисті верхи у форматі всебічно спрямованих звукових хвиль. Інноваційна конструкція динаміка заповнить усю кімнату звуками вашої вечірки, а для любителів караоке та танців є спеціальні опції у додатку Fiestable, що дозволяють реалізувати свої вміння та продемонструвати їх оточуючим.

Чистота кожної ноти
Гучний і при цьому чистий звук – візитна картка представленої моделі. Інноваційний динамік X-Balanced Speaker Unit став основою для його створення, поєднавши свої зусилля з високочастотними драйверами спереду та ззаду. Таке обладнання здатне продемонструвати повний потенціал, закладений у колонку виробником.

Атмосферне підсвічування
Неймовірну вечірку можна влаштувати, маючи під рукою лише колонку Sony SRS-XP700. Крім трансляції крутого аудіо, вона також створює світлові ефекти, які доповнять улюблені треки, створивши ідеальний настрій. Якщо це дискотека, то пульсація в ритм музиці буде найкращим рішенням, якщо ж це ламповий домашній вечір - немає нічого кращого за спокійне м'яке світло. Усе на ваш смак.

Захищена від води
Корпус моделі має водозахищену за класом IPX4 конструкцію. За рахунок такої зовнішньої оболонки колонка може бути виставлена ​​у двір, на вулицю або біля басейну – вечірка буде скрізь. Якщо раптом почнеться дощ – це не стане на заваді для продовження веселощів. Лише гарний настрій і цілісність звукового обладнання.

Збільшений заряд
Перевагою Sony SRS-XP700 стала батарея, яка підтримує заряд близько 25 годин. Більше доби крутого звуку на вашому святі – що може бути найкраще? Якщо не вистачає часу на повноцінне енерговідновлення, то 10-хвилинна сесія дозволить отримати ще 3 години роботи. За допомогою функції Battery Care пристрій не допускає перезаряджання та зберігає батарею.

Бездротова комунікація
Портативний формат передбачає можливість бездротового під'єднання колонки до смартфону та інших пристроїв. Для цього використовуються протоколи Bluetooth, що дозволяють встановити стабільний сигнал із якісною передачею даних. Слухайте улюблену музику безпосередньо зі свого смартфона та ділитесь нею з друзями. 

Підключення
NFC

Немає

Аудіовхід

Є

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Час роботи

25 годин

Функції і управління
Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Додаткова інформація
Додаткові характеристики

Формат акустики: 1.0

Система кодування звуку: SBC, AAC, LDAC

Всеспрямований об'ємний звук

Mega Bass

Clear Audio+

DSEE

LIVE SOUND

X-Balanced Speaker Unit

Підсвічування

Караоке

Функція зміни голосу

Відлуння-контроль

2 входи для мікрофона + гітари

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Вологозахист

IPx4

Основний колір

Чорний

Вага

16.9 кг

Розміри

313 х 693 х 367 мм