Код: 6415170 Портативна колонка Anker SoundСore Flare Black

  • Артикул: A3161G11
  • Максимальна вихідна потужність: 12 Вт
  • Вологозахист IPX7
  • Час роботи: 12 год

Гарантія: 1.5 роки

Портативна Bluetooth-колонка Anker Soundcore Flare дарує подвійне задоволення, забезпечуючи якісну звукову картину з ефектом занурення, а також справжню візуальну насолоду завдяки стильному привабливому дизайну.

360 градусів звукового задоволення
Аудіоколонка Anker Soundcore Flare володіє двома динаміками, спрямованими в протилежні сторони для забезпечення кругового звучання з охопленням 360 градусів. Завдяки цьому дана модель відмінно підходить для розміщення в центрі, коли слухачі знаходяться навколо колонки і кожен може насолодитися чудовим звучанням так, як би динаміки були спрямовані особисто на нього.

Розфарбуйте звучання в райдужні кольори
Спеціальна кругова LED-панель у нижній частині цієї аудіоколонки створює відмінне візуальне супроводження для будь-якої музичної картини. Обирайте будь-який із п'яти колірних стилів світлодіодного підсвічування і додайте фарб у ваш музичний настрій.

Подвійна порція якісного звуку
З легкістю об'єднуйте дві бездротові аудіоколонки Anker Soundcore Flare в єдину стереосистему завдяки підтримці технології Wireless Stereo й отримуйте вдвічі більше потужності і ще більший ефект занурення для найкращого звучання улюбленої музики.

Кругом вода? Не біда!
Аудіоколонка Anker Soundcore Flare захищена за стандартом IPX7, тому вона не боїться ні водяних бризок, ні навіть зливи. Завдяки цьому дана модель чудово підходить для використання на пікніках, у походах і навіть у басейнах.

Справжня свобода від дротів і розеток
Модель Anker Soundcore Flare - аудіоколонка для тих, хто цінує свободу і автономність. Під'єднання до джерел звуку по інтерфейсу Bluetooth 4.2 дозволяє забути про обмежуючі свободу кабелі, а ємний вбудований акумулятор дає можливість прослуховування музики протягом 12 годин поспіль.

Високотехнологічне звучання для справжніх меломанів
Використання лише кращих і найбільш передових матеріалів, а також застосування технології BassUp роблять звучання аудіоколонки Anker Soundcore Flare максимально насиченим глибокими басами. Вбудований процесор аналізує музичні треки і наповнює звукову картину потужними низькими частотами саме там, де це по-справжньому потрібно.
 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

12 Вт

Кількість динаміків

2

Підключення
Версія Bluetooth

4.2

Радіус дії

20 м

NFC

Немає

Аудіовхід

Є

Слот для карт пам`яті

Немає

USB

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Ємність акумулятора

4400 мА/год

Час роботи

12 годин

Функції і управління
Наявність мікрофона

Є

Функція портативної батареї

Немає

Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
USB-кабель

Є

Аудіо кабель

Немає

Додаткова інформація
Вологозахист

IPx7

Основний колір

Чорний

Вага

530 г

Розміри

89 x 89 x 151 мм

Гарантія
Гарантія

18 місяців