Код: 6900186 Портативна колонка Harman-Kardon Onyx Studio 8 Champagne (HKOS8CPNEP)

  • Артикул: HKOS8CPNEP
  • Максимальна вихідна потужність: 50 Вт
  • Час роботи: 8 год

Гарантія: 12 місяців

Harman Kardon для справжніх поціновувачів
Створіть у домі унікальну атмосферу Harman Kardon. Портативна колонка Onyx Studio 8 має стильний і органічний вигляд у будь-якому місці в кімнаті. Колонка створена з перероблених матеріалів і поєднує в собі вишукану елегантність і екологічну складову. Приголомшливий потужний звук змушує повністю зануритися в прослуховування, а автоматичне калібрування підлаштовує характеристики звучання під обстановку. Насолоджуйтесь музикою і спілкуванням до 8 годин без підзарядки.

Звук, що ламає стереотипи
Не важливо, слухаєте ви музику або спілкуєтеся по конференц-зв'язку, звук Harman Kardon оточує вас з усіх боків і вражає своєю кришталевою чистотою і глибиною. Насолоджуйтеся унікальним акустичним рішенням у портативному форматі.

Витончений дизайн
У дизайні Harman Kardon Onyx Studio 8 використовувалися матеріали лише дуже високої якості та передові дизайнерські тенденції. Колонка має стильний і витончений вигляд. Гладка ручка з анодованого алюмінію, що оперізує корпус, не лише слугує основою, а й допомагає під час перенесення колонки з кімнати в кімнату.

Автоматичне калібрування
Переміщення колонки ніяк не впливає на якість звучання. Щоразу в новому місці Onyx Studio 8 проводить автоматичне калібрування звуку з урахуванням геометрії простору й оточення. Таким чином вам гарантовано найкращу якість звуку незалежно від того, де ви розташували колонку.

Два завжди краще, ніж один
Onyx Studio 8 легко під'єднується до будь-якого пристрою Bluetooth. Ви навіть можете під'єднати колонку одночасно до двох пристроїв і відтворювати плейлисти з різних джерел, чергуючи композиції. Ще можна з'єднувати дві колонки Onyx Studio 8 між собою, щоб отримати потужніше звучання. Колонка працює до 8 годин без підзарядки.

Кришталево чисте спілкування
Оснащена вбудованим подвійним мікрофоном для дальнього зв'язку, колонка Onyx Studio 8 дасть вам змогу з комфортом спілкуватися практично з будь-якого місця в кімнаті. Ви отримаєте чітке та чисте спілкування, за якістю і глибиною сприйняття максимально наближене до живого. 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

50 Вт

Діапазон відтворюваних частот

50 - 20000 Гц

Підключення
Версія Bluetooth

5.2

Аудіовхід

Є

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Ємність акумулятора

Li-Ion 3250 мАгод

Час роботи

До 8 годин (залежно від рівня гучності й аудіоконтенту)

Функції і управління
Наявність мікрофона

Немає

Функція портативної батареї

Немає

Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
Додатково

USB Type-C кабель для зарядки

Додаткова інформація
Матеріал корпусу

Тканина

Метал

Пластик

Основний колір

Шампанське

Вага

3.52 кг

Розміри

312 x 275.8 x 163.8 мм