Код: 6799453 Портативна колонка Huawei Sound Joy Spruce Green

  • Артикул: 55028232
  • Максимальна вихідна потужність: 30 Вт
  • Час роботи: 26 год

Гарантія: 12 місяців

Компактна, готова до використання у дорозі
Оцініть звучання свободи разом із HUAWEI Sound Joy. Візьміться за зручний ремінець або покладіть компактний пристрій у рюкзак або велосипедний тримач для напоїв і приготуйтеся до нових пригод із музичним супроводом.

Барвистий і стильний дизайн
На вибір пропонуються 2 кольори, готові до чогось: чорний Obsidian Black і зелений Spruce Green.

Потік світла
Додайте яскравості своїм улюбленим мелодіям за допомогою кольорового кільця HUAWEI Sound Joy. Контролюйте рівень гучності та залишок заряду акумулятора за ступенем заповнення кільця.

Виготовлена ​​із правильних матеріалів
Особливий тканий матеріал оббивки корпусу Huawei Sound Joy пропонує унікальний і динамічний вигляд і приємніші тактильні відчуття. Крім того, він забезпечує напрочуд ефективний захист під час будь-яких прогулянок на відкритому повітрі, і головне – максимальну природність звучання.

Сертифікована на відповідність вимогам стандарту IP67 за рівнем захисту від води колонка HUAWEI Sound Joy здатна витримати практично будь-яку негоду та залишається захищеною у воді на глибині до 1 м.

Зробіть голосніше
Колонка HUAWEI Sound Joy оснащена системою 2-канальних динаміків Devialet (79 дБА на відстані 2 м) і використовує технологію Devialet SAM для узгодження сигналу та звукового тиску на виході. Потужний бас повночастотного динаміка та верхні частоти високочастотного динаміка будуть чути скрізь під час вечірки.

Сміливо слухайте тривалі композиції
Музика звучатиме протягом усієї подорожі, якою б довго вона не була, завдяки можливості безперервного відтворення через Bluetooth протягом 26 годин без зарядки, яку дає місткий акумулятор ємністю 8 800 мА*год.

Рухайтеся швидко, заряджайте швидше
Функція супершвидкої зарядки з потужністю 40 Вт дозволяє відновлювати рівень заряду буквально на ходу, адже зарядки протягом 10 хвилин достатньо для відтворення протягом цілої години.

Насолода завдяки Bluetooth 5.2
Стандарт Bluetooth 5.2 забезпечує покращену якість звучання, а також споживання енергії та менше значення затримки.

Під'єднання двох колонок струшуванням
Струсіть дві колонки, щоб об'єднати їх у стереосистему для об'ємнішого звучання. Гучні баси та круті кольорові світлові ефекти виведуть ваші вечірки на новий рівень.

Увімкнення музики одним дотиком
Щоб передати звукові доріжки на відтворені стовпчики, достатньо одного натискання на смартфоні. Почуйте улюблені пісні зовсім по-новому.

Автоматичне виявлення
Насолоджуйтесь практично миттєвим під'єднанням до пристроїв завдяки функції автоматичного виявлення. Просто піднесіть телефон, планшет або ноутбук до HUAWEI Sound Joy і натисніть спливаюче вікно на відповідному пристрої, щоб встановити з'єднання. Користуйтеся перевагами гучнішого та якіснішого звучання під час телефонних дзвінків, ігор або перегляду фільмів.

Управління за допомогою HUAWEI Watch
Використовуйте можливості HUAWEI Watch без зайвих зусиль. Після поєднання для регулювання гучності та перемикання композицій досить просто підняти зап'ястя.

Колонка як голосовий помічник
Натисніть кнопку голосового помічника, щоб активувати функцію голосового помічника на телефоні та робити нотатки, керувати нагадуваннями, шукати інформацію тощо. 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

30 Вт

Діапазон відтворюваних частот

70 - 20000 Гц

Підключення
Версія Bluetooth

5.2

NFC

Є

Аудіовхід

Немає

Слот для карт пам`яті

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Ємність акумулятора

8800 мА*год

Час роботи

До 26 годин

Функції і управління
Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
USB-кабель

Є

Додаткова інформація
Додаткові характеристики

Світлодіодна підсвітка

Мікрофон із гучномовцем

Індикатор розряду батареї

Матеріал корпусу

Тканина

Гума

Пластик

Вологозахист

IP67

Основний колір

Зелений

Розміри

73 х 73 х 202 мм