Код: 6719377 Портативна колонка JBL Charge 5 Tomorrowland (JBLCHARGE5TMLEU)

  • Артикул: JBLCHARGE5TMLEU
  • Максимальна вихідна потужність: 40 Вт
  • Час роботи: 20 год

Гарантія: 12 місяців

Tommorowland Edition – спеціальна версія JBL Charge 5 з новим ексклюзивним дизайном за мотивами знаменитого фестивалю електронної музики – Tommorowland.

JBL Charge 5 — водонепроникна та пиленепроникна конструкція забезпечує 20 годин відтворення та неперевершений звук JBL Signature Pro Sound. JBL вітає останнє доповнення до своєї популярної серії JBL Charge, JBL Charge 5. Завдяки підвищеній пиленепроникності та водонепроникності та покращеному звуку ця колонка виводить лінійку портативних динаміків JBL на новий рівень, оптимізуючи фірмовий професійний звук JBL для меломанів. Усюди.

Колонка поставляється з драйвером у формі гоночної траси, окремим твітером і двома пасивними випромінювачами для вражаючої чіткості звуку та глибоких басів, пропонуючи слухачам звук JBL Signature Pro Sound у міцній конструкції. Завдяки 20 годинам відтворення та вбудованому блоку живлення слухачі можуть легко заряджати пристрої через порт USB, навіть не перериваючи свою музику. Завдяки JBL PartyBoost користувачі можуть під'єднувати Charge 5 до інших сумісних портативних динаміків JBL для посилення звуку.

«Незалежно від того, слухаєте ви вдома чи на вулиці, JBL Charge 5 встановлює новий стандарт високоякісного звуку. Ми дуже раді представити наступне покоління нашої популярної лінійки та раді запропонувати слухачам неперевершену міць JBL Signature Pro Sound. Andy Tsui, старший віце-президент і генеральний директор – розробка та проектування продуктів, загальне керівництво в HARMAN.

Остання ітерація серії JBL Charge із силіконовими бамперами та привабливим логотипом JBL представляє новий виток у культовому дизайні JBL. Акустична система поєднує міцну конструкцію з гладким і сміливим дизайном, який підкреслить будь-яку обстановку. Charge 5 випускається у різних кольорах, включаючи чорний, синій, сірий, червоний, бірюзовий і камуфляж.

Особливості:

  • Водонепроникна та пиленепроникна конструкція зі ступенем захисту IP67.
  • JBL PartyBoost.
  • Бездротова потокова передача через Bluetooth v5.1.
  • Вбудований акумулятор Powerbank ємністю 7500 мАгод: літій-іонний акумулятор підтримує 20 годин відтворення та пропонує можливість заряджати пристрої через USB-Charge.
  • Динамік у формі гоночної траси, окремий твітер і подвійні пасивні басові випромінювачі JBL.
  • Запаковано в паперову екологічно чисту упаковку. 
Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

40 Вт

Діапазон відтворюваних частот

60 - 20000 Гц

Підключення
Версія Bluetooth

5.1

NFC

Немає

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Ємність акумулятора

7500 мА*год

Час роботи

20 годин

Функції і управління
Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
USB-кабель

Є

Додаткова інформація
Вологозахист

IP67

Основний колір

Чорний

Вага

960 г

Розміри

22 x 9.5 x 9.3 см