Код: 6503241 Портативна колонка JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR)

  • Артикул: JBLJRPOPPUR
  • Максимальна вихідна потужність: 3 Вт
  • Час роботи: 5 год

Гарантія: 12 місяців

Портативна акустика JBL JR POP
Влаштуйте справжнє свято для свого маленького меломана - подаруйте йому яскраву, голосну, зручну JBL JR POP. Колонка швидко під'єднується через Bluetooth до смартфона або планшета та встановлює надійне з'єднання з джерелом звуку. Ви та ваша дитина будете насолоджуватися чистим і потужним звучанням без збоїв і спотворень.

Ще довше, ще голосніше
Вбудований акумулятор ємністю 600 мАгод забезпечує до 5 годин відтворення музики на одному заряді. Оцініть чітке звучання кожної ноти, гармонійне поєднання високих і середніх частот, потужні низькі звуки. Нехай у житті вашого малюка завжди буде ваша любов і хороша музика.

Дощ не перешкода
Вирушаючи на веселу прогулянку під дощем, на пляж або в басейн, не забудьте JBL JR POP. Колонка не боїться бризок і із задоволенням складе вам компанію. Високий стандарт захисту від води IPX7 - це гарантія того, що ви не залишитеся без музики на відпочинку.

Яскраві ефекти
Колонка JBL JR POP оснащена вбудованими світловими ефектами. Нехай ваша дитина сам вибере одну з п'яти світлових тем, адже це так весело - грати та слухати музику.

Легка та практична
Колонка JBL JR POP важить усього 120 г. Її компактні габарити та зручний і міцний ремінець дозволяють прикріпити колонку прямо до рюкзака або сумки, щоб слухати музику по дорозі зі школи.

Веселі наклейки
Дитина завжди зможе змінити вигляд колонки за допомогою набору яскравих життєрадісних наклейок у комплекті. Запропонуйте синові чи доньці проявити творчий потенціал, прикрасити колонку, зробити її впізнаваною.

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

3 Вт

Кількість динаміків

1

Підключення
Версія Bluetooth

4.2

NFC

Немає

Аудіовхід

Немає

Слот для карт пам`яті

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Ємність акумулятора

600 мАгод

Час зарядки акумулятора

До 2 годин

Час роботи

До 5 годин відтворення

Функції і управління
Наявність мікрофона

Немає

Включення/вимикання

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
Аудіо кабель

Немає

Додаткова інформація
Матеріал корпусу

Пластик

Вологозахист

IPx7

Основний колір

Фіолетовий

Вага

120 г

Розміри

3.97 x 8.78 x 7.55 см