Код: 6839825 Портативна колонка JBL PartyBox Encore Essential (JBLPBENCOREESSEP)

  • Артикул: JBLPBENCOREESSEP
  • Максимальна вихідна потужність: 100 Вт
  • Діапазон частот: 50-20000 Гц
  • Час роботи: 6 годин

Гарантія: 12 місяців

Вечірка де завгодно
Танці на пляжі? Розслабляєтесь біля басейну? Насолоджуйтесь музикою будь-де з приголомшливим оригінальним професійним звуком JBL і глибокими басами. Портативна колонка JBL PartyBox Encore Essential подарує вам 6 годин безперервних веселощів і гарного звуку. Дозвольте вбудованому світловому шоу створити настрій або скористатися технологією True Wireless Stereo, щоб з'єднати динаміки в пару для ще більш вражаючого звучання. При цьому програма PartyBox, яка дозволяє настроювати музику та кольори світлового шоу для створення ідеальної атмосфери, дозволить вам контролювати всі налаштування, а завдяки зручній ручці та бризкозахищеному дизайну ви завжди можете взяти колонку із собою, куди б не прямували.

Чудовий звук JBL
Ніщо не зрівняється з приголомшливим оригінальним звуком JBL Original Pro Sound із насиченими басами. Він забезпечує потужне звучання з глибокими низами та збалансованими високими частотами, яке легко заповнить простір навколо вас.

Яскраве світлове шоу
Динамічний підсвічування у вигляді кільця і ​​круті стробоскопічні та інші ефекти, які синхронізуються з ритмом вашої музики, зроблять вечірку ще крутіше. Додайте собі настрої та прикрасьте своє свято з JBL PartyBox Encore Essential.

6 годин автономної роботи
Немає розеток поблизу? Не проблема. JBL PartyBox Encore Essential має вбудований акумулятор, якого вистачає до 6 годин безперервного відтворення музики. Тому ви можете проводити вечірки де хочете.

Захист від бризок IPX4
Танці на свіжому повітрі чи свято біля басейну? З JBL PartyBox Encore Essential ви можете влаштовувати все, що завгодно. Ця колонка має захист від бризок IPX4, тому вам не доведеться турбуватися про те, що вечірка стане надто вологою чи бурхливою.

Дротовий мікрофонний вхід
Влаштуйте з друзями вечір відкритий мікрофон або власний концерт. PartyBox Encore Essential з дротовим входом для мікрофона дозволяє перетворити будь-яку вечірку на караоке.

З'єднайте динаміки для кращого звуку
Одного JBL PartyBox недостатньо? З'єднайте два динаміки бездротової мережі за допомогою технології True Wireless Stereo (TWS) і отримайте ще потужніше і яскравіше звучання.

Додаток PartyBox
Додаток JBL PartyBox полегшує керування музикою, отримання оновлень і налаштування кольорів світлового шоу для створення ідеальної атмосфери на вашому святі.

Відтворення з кількох джерел
Транслюйте свої мелодії через бездротову мережу через Bluetooth, вставте USB-накопичувач або під'єднайте акустику за допомогою додаткового кабелю. JBL PartyBox Encore Essential пропонує всі можливі варіанти під'єднань, щоб максимально адаптуватися до ваших потреб. 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

100 Вт

Діапазон відтворюваних частот

50 - 20000 Гц

Підключення
Версія Bluetooth

5.1

Аудіовхід

Є

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Час зарядки акумулятора

3.5 годин

Час роботи

6 годин

Функції і управління
Наявність мікрофона

Є

Функція портативної батареї

Є

Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
Додатково

Кабель для зарядки

Додаткова інформація
Додаткові характеристики

Підсвічування корпусу

Bass Boost

Вологозахист

IPx4

Основний колір

Чорний

Вага

5.9 кг

Розміри

27.6 x 32.7 x 29.3 см