Код: 6839469 Портативна колонка JBL Xtreme 2 Gun Metal (JBLXTREME2GMEU)

  • Артикул: JBLXTREME2GMEU
  • Максимальна вихідна потужність: 40 Вт
  • Час роботи: 15 год

Гарантія: 12 місяців

Ідеальна аудіотехніка
Акустика JBL Xtreme 2 призначена для портативного застосування. Важить конструкція всього 2.39 кг, за рахунок чого ви зможете легко її транспортувати. Помічником у цьому стане ремінь, що кріпиться до бокових частин циліндра. Підтримка потокової технології комунікації, об'єднання до мережі до 100 систем, захист рівня IPX7, 15 годин автономності – модель ідеально пристосована для похідних умов.

Потокова передача даних
Особливістю пристрою стала можливість під'єднання до трьох джерел музики до динаміка. Для цього використовують технологію Bluetooth, яка передає сигнал, не втрачаючи його стабільності. Найпотужніший стереозвук на відстані до 10 м дозволить вам поділитися з друзями крутими треками, по черзі відтворюючи їх із кількох смартфонів.

Запас енергії на день
Для користувачів, які звикли брати із собою музичну колонку на природу у заміські вилазки, JBL Xtreme 2 стане ідеальним рішенням. її акумулятор забезпечує 15 годин автономного функціонування. Літій-іонна батарея добре тримає заряд і підтримує з'єднання за допомогою USB-порту.

Водонепроникна конструкція
Завдяки ретельно продуманій зовнішній оболонці пристрій став дуже витривалим і адаптованим до різних умов застосування. Наприклад, коефіцієнт водозахищеності IPX7 став гарантією стійкості до будь-яких контактів із вологою. Пляж, басейн, джакузі – взяти колонку із собою можна туди, де інша техніка одразу вийде з ладу.

Мережа JBL Connect
Використовуючи технічні можливості портативної акустики JBL Xtreme 2, можна створити бездротову мережу пристроїв. Комунікація між собою з максимальною кількістю колонок до 100 штук дозволить організувати незабутній майданчик для прослуховування аудіо. Система JBL Connect подарує нові відчуття!

Стильна оболонка
Преміальний дизайн втілений за рахунок застосування перевірених на міцність матеріалів, що мають стильну зовнішність. Чого лише вартий прогумований корпус, покритий фактурною тканиною, а допоміжний ремінець для транспортування з міцними замками, що легко відкриваються, стане ідеальним доповненням для тих, хто весь час у дорозі. Для стійкості корпусу на площині використані точкові опори на нижній частині. 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

40 Вт

Кількість динаміків

2

Діапазон відтворюваних частот

55-20000 Гц

Підключення
Версія Bluetooth

4.2

Аудіовхід

Є

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Ємність акумулятора

10000 мА*год

Час зарядки акумулятора

3.5 годин

Час роботи

15 годин

Функції і управління
Наявність мікрофона

Є

Функція портативної батареї

Є

Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
Аудіо кабель

Немає

Додаткова інформація
Вологозахист

IPx7

Основний колір

Чорний

Вага

2.39 кг

Розміри

136 x 288 x 132 мм