Код: 6633250 Портативна колонка JBL Xtreme 3 (JBLXTREME3BLKEU) Black

  • Артикул: JBLXTREME3BLKEU
  • Максимальна вихідна потужність: 100 Вт
  • Час роботи: 15 год

Гарантія: 12 місяців

Портативна акустика JBL Xtreme 3
Залишайтеся на хвилі улюблених мелодій з компактною, потужною портативною колонкою JBL Xtreme 3. Значна сила подачі та фірмове звучання акустичної системи дозволить з головою зануритися у світ музики та відчути улюблені треки по-новому. Якісна місткість батареї відповідає за безперервну автономну роботу більше 10 годин, а сучасна технологія PartyBoost дає можливість синхронізувати пристрій з іншими динаміками, і влаштувати повномасштабні веселощі.

Яскраве звучання
За об'ємний стереозвук з вираженим басовим відтінком відповідає унікальна висококласна технологія JBL Pro Sound. Чотири прогресивні драйвери та два низькочастотні випромінювачі гарантують багатий насичений звук з глибокою деталізацією сигналу. А два об'ємні стереодинаміки колосальною сумарною потужністю в 40 Вт з головою накривають масивною звуковою хвилею. Звук стає буквально помітний, і заповнює потужним потоком усе приміщення в будинку.

Свобода від дротів
Новітній протокол Bluetooth 5.1 дозволяє легко синхронізувати аудіоколонку із зовнішніми пристроями для швидкого бездротового обміну даними. Під'єднуйте відразу два апарати, і обмінюйтеся класними треками з друзями, а також насолоджуйтеся улюбленими піснями у винятковій якості на максимальній гучності формату JBL Pro Sound. Завдяки функції PartyBoost створюйте по-справжньому гучну, грандіозну вечірку, об'єднавши в єдиний ланцюг відразу кілька потужних динаміків.

Поруч у потрібний момент
Акустична система Xtreme просто створена для виїзних вечірок і гучних дискотек. Компактні розміри та вага трохи більше 2 кг дозволяють завжди носити пристрій із собою в рюкзаку або на плечі, а можна просто закинути колонку в салон автомобіля і насолоджуватися музикою без гальм. У комплекті з товаром передбачено зручний широкий ремінь через плече, який завжди можна відрегулювати під себе та без проблем носити акустику як сумку.

Екстремальна витривалість
З портативною колонкою JBL насолоджуватися музикою можна в будь-який час і де завгодно. Врубайте потужний звук вдома або візьміть пристрій із собою в дорогу, слухайте улюблені треки на пляжі, у лісі або біля басейну, і все завдяки якісній вологостійкій конструкції корпусу. Волого- та пилозахист рівня IP67 гарантує абсолютну безпеку від бризок і вітру, і навіть короткочасне занурення під воду не зашкодить системі. Танцюйте під дощем і радійте життю з надійним товаром серії Xtreme.

Корисний бонус
Ємний акумулятор системи, розрахований на 10000 мАгод, дозволяє не лише насолоджуватися улюбленими мелодіями протягом 15 годин, але і використовувати гарнітуру як Power Bank'а, що значно розширює можливості стандартної аудіоколонки. Заряджайте свій смартфон, навігатор або акумуляторний кейс портативних навушників від універсальної мобільної батареї, яку так зручно брати із собою в дорогу. А спеціальна функція гучного зв'язку дає можливість спілкуватися по телефону в новому ключі без меж. 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

100

Підключення
Версія Bluetooth

5.1

NFC

Немає

Аудіовхід

Є

USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Час зарядки акумулятора

2.5 год

Час роботи

15 годин

Функції і управління
Наявність мікрофона

Немає

Включення/вимикання

Є

Перемикання музичних треків

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
USB-кабель

Є

Додаткова інформація
Матеріал корпусу

Тканина

Пластик

Вологозахист

IP67

Основний колір

Чорний

Вага

1.968 кг

Розміри

298.5 x 136 x 134 мм