Код: 6650708 Посудомийна машина Beko DVS05023W

  • Артикул: 7681252835
  • Місткість комплектів: 10
  • Кількість програм: 5
  • Розмір (Ш х В х Г): 44.8 x 85 x 60 см

Гарантія: 3 роки

Ефективна та економна посудомийна машина Beko DVS05023W швидко вимиє та висушить до 10 комплектів посуду з мінімальними витратами води та електроенергії. Модель від іменитого бренду підійде для маленької сім'ї з 3-4 чоловік. Елегантні форми дизайну, застосування матеріалів високого класу та якісна збірка пристрою гарантують бездоганний зовнішній вигляд, простоту та комфорт експлуатації.

Показник якості
Конструкція на базі інверторного двигуна забезпечує потужність нагрівального елемента 1800 Вт і тиху роботу. Навіть на максимальних обертах швидкості рівень шуму не перевищує 49 дБ. Категорія енергоспоживання «А++» характеризує модель DVS05023W як енергозберігаючу, що пояснюється впровадженням у виробництво вдосконалених технологій. Для ще більшої економії передбачено екорежим.

Усе під контролем
Система безпеки контролює використання води та у разі виявлення протікання автоматично блокує подачу та зливає вже набрану рідину. Спеціальні індикатори, що показують кількість солі й ополіскувача, що залишилася в машині, допомагають контролювати витрату та стежити за залишками засобу. Beko DVS05023W підтримує функцію використання пігулок, що виключає необхідність вираховувати потрібну кількість засобів самостійно.

Не лише миття
Наявність у посудомийній машині функції сушіння конденсаційного посуду дозволить оперативно та ретельно просушити весь вміст, залишиться лише розставити всі предмети по своїх місцях. Більше не потрібно натирати скляні келихи або полірувати прилади вручну. Сушіння відбувається за рахунок природного випаровування води з поверхні, забезпечуючи бездоганний результат без зайвих витрат на електроенергію. 

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Місткість наборів

10

Режим половинного завантаження

Так

Матеріал барабана

Нержавіюча сталь

Тип сушки

Конденсаційна

Рівень шуму, дБ

49

Класи ефективності
Клас мийки

A

Клас сушки

A

Клас енергоспоживання

А++

Споживання електроенергії, кВт/цикл

0.73

Споживання електроенергії, кВт*г/рік

211

Споживання води, л/цикл

11.9

Споживання води, л/год

3332

Програми та оснащення
Кількість програм

5

Програми

Еко 50C

Інтенсивна 70

Clean & Shine™

Quick & Shine®

Міні

Відстрочка старту

Є

Безпека
Захист від дітей

Є

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

44.8 x 85 x 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

49.4 х 88.9 х 66.1

Вага, кг

38.3

Вага в упаковці, кг

39.8

Основний колір

Білий