Код: 6536826 Процесор AMD Ryzen 9 3900X 100-100000023BOX (sAM4, 3.8 Ghz) Box

  • Артикул: 100-100000023BOX
  • Частота процесора: 3.8 ГГц
  • Частота процесора Turbo: 4.6 ГГц
  • Кількість ядер: 12
  • Кеш L2: 6 МБ
  • Кеш L3: 64 МБ

Гарантія: 3 роки

Процесори AMD Ryzen 3-го покоління
Відмінна продуктивність. Створені перемагати.

Продуктивність
Вище швидкість. Більше пам'яті. Ширше пропускна здатність. Вам потрібно задіяти кожен важіль, вичавити все до останньої краплі, використовувати всі можливості. Процесор Ryzen 3-го покоління компанії AMD розроблявся так, щоб перевершити очікування і задати новий стандарт високопродуктивних процесорів.

Технології
Процесор AMD Ryzen 3-го покоління виготовлений із застосуванням найпередовіших виробничих технологій, що дозволяють досягти неперевершеної продуктивності та забезпечити роботу системи без шуму та перегріву.

Перевага
Процесори Ryzen 3-го покоління підтримують першу у світі готову до PCIe 4.0 платформу, що дозволяє використовувати найбільш передові материнські плати, відеокарти та технології зберігання даних.

Кеш-пам'ять AMD GameCache
Більше пам'яті на кристалі для прискорення ігор. Що досягає дворазового збільшення порівняно з попередніми поколіннями обсяг кеш-пам'яті GameCache призначений для зменшення затримки пам'яті, що дозволяє підвищити частоту кадрів у найпопулярніших іграх.

Технологія Precision Boost 2
Підвищення продуктивності на вашу вимогу. Технологія Precision Boost 2 автоматично підвищує частоти процесора для забезпечення підвищеної продуктивності, коли це дійсно необхідно.

Розгін одним клацанням
Технологія Precision Boost 2 стала ще краще. Для істотнішого та тривалішого підвищення тактової частоти технологія Precision Boost Overdrive задіює надійну конструкцію материнських плат на основі чіпсетів X570 компанії AMD, а для розгону досить одного натискання кнопки.

Кожен процесор AMD Ryzen 9 комплектується Wraith Prism, системою охолодження компанії AMD преміум-класу з LED-підсвіткою і управлінням кольором для тих, кому небайдуже, як їх ПК працює, виглядає і звучить.

Технологія AMD StoreMI
Програмне забезпечення, яке об'єднує швидкість SSD і ємність HDD в одному швидкому та простому в управлінні диску, надається з материнськими платами AMD X570.

Програма AMD Ryzen Master
Встановіть повний контроль над своєю системою на базі AMD Ryzen, щоб регулювати розгін процесора і ефективність його роботи. 

Основні характеристики
Призначення

Для настільних ПК

Виробник GPU

AMD

Сімейство процесора

Ryzen 9

Модель процесора

3900X

Гніздо процесора

Socket AM4

Параметри продуктивності
Кількість ядер

12

Кількість потоків

24

Частота процесора, ГГц

3,8

Частота процессора Turbo, ГГц

4,6

Ядро

Matisse

Кеш L1

12 x 32 KB

Кеш L2

6 МБ

Кеш L3

64 МБ

Розсіювана потужність (TDP), Вт

105 Вт

Специфікації модулів пам'яті
Типи пам'яті

DDR4-3200

Макс. число каналів пам'яті

2

Інші характеристики
Інтегрована графіка

Немає

Підтримка 64 біт

Є

Комплектація

Box